2777
2789
عنوان

مخ واتساپا بیان کمک میخوام

209 بازدید | 22 پست

سلام عزیزان.میخواستم یکی راهنماییم کنه چرا وقتی یه شماره رو از گوشیم پاک کردم ولی باز اون شماره تو قسمت تنظیمات هستوری گزینه ی مخاطبین من به جز....بازم نشون میده.خب من پاکش کردم از مخاطبینم ولی بازم نشون میده شماره هاشونو از اون قسمت.کسی راهکار نداره؟

خداوندا ....میدانم که میدانی و میبینی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجاره استارتر عزیز منم یه سوال داشتم تو واتس اپ میشه پیامهایی ک حذف شدن رو بیاری؟

بله برو جستو جوی گوگل فعالیت من

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
با اجاره استارتر عزیز منم یه سوال داشتم تو واتس اپ میشه پیامهایی ک حذف شدن رو بیاری؟

راحت باش عزیز.فکر نکنم ولی کار هر کسی باشه‌.یکی بود تو شهر ما تمام اطلاعات گوشی رو برمیگردوند.یه بار براش دردسر شده دیگه توبه نانه نوشته

خداوندا ....میدانم که میدانی و میبینی...
کدوم قسمته عزیزم جستجوی گوگل؟

بله

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
کدوم قسمته عزیزم جستجوی گوگل؟

میشه بیشتر توضیح بدی

بالا اسکرین گذاشتم تو گوگل فعالیت من برو