2777
2789
عنوان

باموهای لختم چیکارکنم؟؟

297 بازدید | 24 پست

دوستان من موهای پرپشت ومشکی اماصاف ولختی دارم.چیکارکنم موهام یکم حالت داشته باشه شماهاچی استفاده میکنیدواسه موهاتون که ابریشمی وخوش حالت میشه؟؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم بگم خوشبحالت موهات لخته😍 موهای من فر درشته ...ولی عاشق لختم🙁

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
اومدم بگم خوشبحالت موهات لخته😍 موهای من فر درشته ...ولی عاشق لختم🙁

همیشه برعکسع دقت کردی

اونی ک موهاش فره عاشق لخته

اونی ک لخته عاشق فره

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  

من موهام بشششدت لخت بودن ینی حتی بابلیسم میکشیدم ده دقه بعد صاف بود الان چندماهه میبافم موهام همش بافته انقد جدیدا خوش حالت وایمیسته از حموم اومدی موهات ک هنوز یذره مرطوبه روغن زیتون یانارگیل بزن شونه کن بباف خیلی قشنگ میشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
همیشه برعکسع دقت کردی اونی ک موهاش فره عاشق لخته اونی ک لخته عاشق فره

دقیقا 🙃

تو فامیل هرکی موهاش لخته بمن میگه خوشبحااالت چ موهایی داری! منم میگم خوشبحال شماااا 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

موهای منم لخته ولی قهوه ای تیره. دوسشون دارم 😊

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

نرم کننده سینره

وااا..نرم کننده که بدترش میکنه

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....