2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تا 15 سالگی مدیریت کنید ولی بازجویی نه که بفهمه شما دوسش دارین و خیر و صلاحش رو میخواید و باهاتون رفیق باشه 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

نمیدونم بستگی به شخصیت نوجوان داره 

خواهر من از پنج سالگی براش تبلت گرفتن همون باعث میشد درس و اموزشی نکاه کنه کلا قوی شد پایه اش الانم تیزهوشان میخونه

ولی خودم برای پسرم بزرگتر بشه دوسدارم کامیپیوتر بگیرم و نت رو مدیریت کنم گوشی هم فعلا زوده

هفت سالشه مثلا ده سالش بشه کامپیوتر بگیرم دوسدارم بیشتر تو محیط سیر کنه بره روستا ببینه همبازیاش که امکانات کمتر دارن چجوری سرگرمن

آره الان وقت مناسبیه 

من نظر کارشناسارو که خوندم گفتن از سن 10 سالگی میشه واسه بچه ها گوشی گرفت ولی بهتره از 14یا15 سالگی به بعد وارد فضای مجازی و اینستا اینجور جاها بشن چون فضای مجازی اعتیاد آوره 

پانزده ببعد خوبه زیر پانزده میره وارد فضای مجازی میشه میبینه همه پسرا فقط درباره دختر ها نظر میدن هد ...

میتونه گوشی داشته باشه ولی وارد فضای مجازی نشه

چون الان واجبه پیش هر انسانی یه گوشی باشه

شاید یه موقع یه موضوعی پیش اومد که باید بایکی تماس بگیره