الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه همسرت مرد خوبیه هر چقدر هم واسه زندگیت خرجکنی دور ننداختیش ولی نه اگه میبینی یه کوچولو احتمال داره بعدا دچار مشکل شین یواشکی یه حساب مخفی واسه خودت دست و پا کن
به هرکس می نگرم درشکایت است...درحیرتم لذت دنیا به کام کیست...
ای کاش از اول پولتو نمیدادی بهش. اونوقت یه روز یه تاپیکی زده بودن که شوهره از خانومش خواسته بود طلاهاشو بفروشه پولشو بده بهش، بعضیامون راهنماییش کردیم نفروشه، آخه بنده خدا یه بار مثل شما پولشو داده بود بهش و آخرش هیچی. خلاصه یه عده ریختن سرمون که زندگی مشترکه و بفروش بده بهش و ما نمیدونیم زندگی شماها چطوره که میگین پس اندازو ندین به شوهراتون و ....
والا من بعضي وقتا از خودم تعجب ميكنم كه چطور ميتونم زياد پس انداز كنم 😁 با اينكه قسط و قرضمون زياده البته من هيچ كاري براي خودم به اون صورت نميكنم اينكه بخوام هر سري مانتو و تشكيلات و يا هزينه آرايشگاهو اينا بدم تا جايي كه ميتونم سعي ميكنم خودم كارامو بكنم
ای کاش از اول پولتو نمیدادی بهش. اونوقت یه روز یه تاپیکی زده بودن که شوهره از خانومش خواسته بود طلاه ...
من با این که پول بدم مسکلی ندارم ولی اشتباهم اینجا بود باید به شوهرم میگفتم خونه قبلیمون رو بزنه به نامم الان هر دو به اسم اونه دیگه الان هیچ کاریش نمیشه کرد
اره منم موافقم هر خانومی باید پس انداز روز مبادا داشته باشه
بخوای خوب پس انداز کنی مامانم اینا با اهل فامیل جمع شدن قسط میذارن این روشم خوبه چون اینجوری مجبور میشی هر ماه پس انداز کنی.پول هم اگه کم اوردی به یه دلیلی از شوهرت پول بگیر نصفشو بذار جیبت واسه پس انداز نصفشوخرجکن🙋
به هرکس می نگرم درشکایت است...درحیرتم لذت دنیا به کام کیست...