2777
2789
عنوان

خانومای گل ماهی چقد میتونید پس انداز کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه حالیش میشه میگه جیب من تو نداره

اگه همسرت مرد خوبیه هر چقدر هم واسه زندگیت خرج‌کنی دور ننداختیش ولی نه اگه میبینی یه کوچولو احتمال داره بعدا دچار مشکل شین یواشکی یه حساب مخفی واسه خودت دست و پا کن‌

به هرکس می نگرم درشکایت است...درحیرتم لذت دنیا به کام کیست...
قبول نمیکنه حرفشو میزنم جنگ مبشه

ای کاش از اول پولتو نمیدادی بهش. اونوقت یه روز یه تاپیکی زده بودن که شوهره از خانومش خواسته بود طلاهاشو بفروشه پولشو بده بهش، بعضیامون راهنماییش کردیم نفروشه، آخه بنده خدا یه بار مثل شما پولشو داده بود بهش و آخرش هیچی. خلاصه یه عده ریختن سرمون که زندگی مشترکه و بفروش بده بهش و ما نمیدونیم زندگی شماها چطوره که میگین پس اندازو ندین به شوهراتون و ....

کج کلاه خان یارمه

تو این اوضاع به نظرم هر کی پس انداز کنه باید بهش گفت قشر پر در آمد 🤔

وگرنه اکثرا توی مایحتاج زندگیشون گیر کردن 

دیگه آرایش و لوازمش بماند 😔

غم اگر ترکم کند تنهای تنها میشوم 

من وقتی شوهرم سر کار میرفت از حقوق 2 تومن پس انداز داشتم 

کلا اهل ارایش نیستم ونهایتا یه کرم یه رژ بزنم برای زیبایی خیلی هزینه نمیکنم

اما الان شوهرم بیکاره از پس انداز ی ندارم

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
اگه همسرت مرد خوبیه هر چقدر هم واسه زندگیت خرج‌کنی دور ننداختیش ولی نه اگه میبینی یه کوچولو احتمال د ...

اره منم موافقم

هر خانومی باید پس انداز روز مبادا داشته باشه

ممنون خدای عزیزم🎀

والا من بعضي وقتا از خودم تعجب ميكنم كه چطور ميتونم زياد پس انداز كنم 😁 با اينكه قسط و قرضمون زياده البته من هيچ كاري براي خودم به اون صورت نميكنم اينكه بخوام هر سري مانتو و تشكيلات و يا هزينه آرايشگاهو اينا بدم تا جايي كه ميتونم سعي ميكنم خودم كارامو بكنم

ای کاش از اول پولتو نمیدادی بهش. اونوقت یه روز یه تاپیکی زده بودن که شوهره از خانومش خواسته بود طلاه ...

من با این که پول بدم مسکلی ندارم ولی اشتباهم اینجا بود باید به شوهرم میگفتم خونه قبلیمون رو بزنه به نامم الان هر دو به اسم اونه دیگه الان هیچ کاریش نمیشه کرد

من با این که پول بدم مسکلی ندارم ولی اشتباهم اینجا بود باید به شوهرم میگفتم خونه قبلیمون رو بزنه به ...

خب مشکل از اونجایی شروع میشه که آقایون حاضر نمیشن حتی به اندازه ی سهمی که خانوم پول داده به نامش کنن

کج کلاه خان یارمه
اره منم موافقم هر خانومی باید پس انداز روز مبادا داشته باشه

بخوای خوب پس انداز کنی مامانم اینا با اهل فامیل جمع شدن قسط میذارن این روشم خوبه چون اینجوری مجبور میشی هر ماه پس انداز کنی.پول هم اگه کم اوردی به یه دلیلی از شوهرت پول بگیر نصفشو بذار جیبت واسه پس انداز نصفشو‌خرج‌کن🙋

به هرکس می نگرم درشکایت است...درحیرتم لذت دنیا به کام کیست...