2777
2789
عنوان

خانومای گل ماهی چقد میتونید پس انداز کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 58 پست

الان  دیگه  نمیشه  پس  انداز  کرد  همش  پول  کم  میارم  ارایشگاهم  نمیرم  زیاد  لباسم همینطور سالی یبار ماشین  خریدم  درامدی هم  ندارم  خرج ماشین  میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که کلا از ارایشگاه رفتن خوشم نمیاد یعنی دو سه بار ابرو‌هامو خراب کردن دیگه نمیرم‌خودم بهتر از اونا اصلاح میکنم.واسه بند انداختن هم از اپیلاتور استفاده میکنم و کلا هزینه ای واسه ارایشگاه نمیدم.فعلا هم که دانشجوام کار نمیکنم به فکر پس اندازم نیستم هرقدر لازم داشته باشم از همسرم میگیرم.

به هرکس می نگرم درشکایت است...درحیرتم لذت دنیا به کام کیست...
الان می ریزن سرت که پولدار و فلان وفلان اینجا بالای ۲۰۰ هزار تومن حق نداری پس انداز کنی😁😁😁😁

واقعا اینجا درآمدت بالای ۳ تومن! و پس اندازت بالای صد تومن باشه! بلعیده میشی😄 باید فقط بنالی

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
شوهرم ادم بدی نیست فقط یه اشتباهی کردم یه خونه خریدم صد ملیون دادم اونم دویست خونه به نام شوهرمه الا ...

کم کم بهش بگو به نام توام بزنه عزیزم البته با ملایمت و خیلی خانومانه

ممنون خدای عزیزم🎀
واقعا اینجا درآمدت بالای ۳ تومن! و پس اندازت بالای صد تومن باشه! بلعیده میشی😄 باید فقط بنالی

دقیقا😁

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
صد من دویست شوهرم حالا خونه به نام شوهذم اشتباه کردم

دقیقا همون اشتباهی که خواهر شوهرم داره میکنه.حتی ماشین شوهرشم خواهر شوهرم خریده به اسم شوهرش😐

به هرکس می نگرم درشکایت است...درحیرتم لذت دنیا به کام کیست...

یه زمانی سیصد با شوهرم تو بانک داشتم هر برج ده ملیون الان سه تومن حقوق هر برج دو پانصد قسط