2777
2789
وای من نفهمیدم چجوری حساب کردی فقط اینو میدونم دونیم نمیشه

گرم طلا ضربدر قیمت طلا به علاوه اجرتش میشه قیمت النگو، ۷ درصد سود ۹ درصد هم مالیات میگیرن پس ضربدر ۱.۱۶ میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرم طلا ضربدر قیمت طلا به علاوه اجرتش میشه قیمت النگو، ۷ درصد سود ۹ درصد هم مالیات میگیرن پس ضربدر ۱ ...

افرین که بلدی من که اگه برم طلا فروشی یه عالمه پول اضافم ازم بگیره متوجه نمیشم ولی واسه بقیه دقیق حساب میکنم بغیر از مالیات که نمیدونستم ممنون که گفتی

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
گرم طلا ضربدر قیمت طلا به علاوه اجرتش میشه قیمت النگو، ۷ درصد سود ۹ درصد هم مالیات میگیرن پس ضربدر ۱ ...

الان ده گرمو ۷۰۰ سوت  صربدر ۳۸۰ بکنم و یه نه درصد و یه هفت درصد؟

دقیقا اشتباه کردم هر کدوم پنج گرم و خورده ای هستن دوتاش ۱۰ گرمو ۷۰۰ سوت

دیدی؟

داشت لجم در میومد دیگه😆

مبارک باشه به شادی بندازی تو دست کوچولوش😚

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀