2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دو میلیون و نیم  هر گرم ۴۶۵

خب شما میگی ۲گرم و نیمه آخه

گرمی ۵۰۰هم حساب کنی میشه ۱۵۰۰!

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
مگه گرمی چقدر خریدی که دوگرمو نیم شده دو نیم

منم همش دارم حساب کتاب میکنم!

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
تابلو نوشته بود گرمی ۳۸۶ بعد با اجرت و مالیات و نمیدونم چی چی هر گرم در اومد ۴۵۶

خب النگو شده ۵گرم تقریبا ک پولش شده ۲۵۰۰

شما اشتباه اینجا نوشتی

عزیزم دو میلیون و نیم  هر گرم ۴۶۵

خوب بازم دونیم نمیشه چقد کارمزد برده 

گرمی پونصدم که خریده باشی میشه یک و دویست پنجاه 

بقیش کارمزد یعنی اشتباه نمیکنی

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
خوب بازم دونیم نمیشه چقد کارمزد برده  گرمی پونصدم که خریده باشی میشه یک و دویست پنجاه  ب ...

آره بابا به النگو نمیخوره ۲گرم باشه

ببین دوتا گرفتم هر دوتاش ۵ گرم و ۷۰۰ سوت بعد  شد ۵ میلیون دقیق

برو فاکتور نگاه کن ی وقت اشتباه نکرده باشی