2777
2789
عنوان

برای دل مادرای دلسوخته که دخترشونو از دست دادن😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 103 پست
ان شالله ب مدد بانوی صبر حضرت زینب (س)دل شمام اروم شه ان شالله روحش درارامش باشه اونم ب یاد شماست قط ...

ممنون خدا رفتگان همه رو بیامرزه 

وقتی به دوتا بچه اش نگاه میکنیم دلمون بیشتر اتیش میگیره

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت ریه گرفت بخاطر اینکه شکاف کام داشت نتونست داروها تحمل کنه😢😢😢😭😭

عزیزم 😢😢

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
ممنون عزیزم  شمام دیگه خیلی ناشکری میکنی من تاپیک زایمانت یادمه خدا دوتا دسته گل سالم بهت داده ...

نه عزیزم هیچ وقت ناشکری نمیکنم

ولی هیچ وقت یادم نمیره خیلی سخته بخدا😭

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
ممنون خدا رفتگان همه رو بیامرزه  وقتی به دوتا بچه اش نگاه میکنیم دلمون بیشتر اتیش میگیره

دوتا بچه هم داره .شما هستی خاله مادر دومه نزار حسرت ب دل بزرگ شن طفلای معصوم 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

وای خیلی دل پر دردی داری آزرو میکنم فرشته کوچولوت از اون بالا پیش ستاره هرشب صدای لالاییت رو بشنوه و با اون دستای کوچولوت برای آرامش قلب مهربون ترین و صبورترین مامان دنیاش دعا کنه میدونم که خیلی براش دلتنگی عزیز دلم ولی بهت قول میدم جای اون پیش خدایی که تورو مادرش کرد و با عشقی که درون تو قرار داد بهش زندگی بخشید امن و راحته فقط میمونه دلتنگی تو که از خدا میخوام انشالله هر چه زود تر آغوشت رو با یه نینیه دیگه سبز کنه و غم دلتنگی رو با یه معجزه پر عشق دیگه از بین ببره 

الهی بمیرم عزیزم خدا بهت صبر بده  منم وسایلاشو دست نخورده نگه داشتم😭

خدا نکنه ماها درد هم میفهمیم چاره جز صبوری نداریم تااخر عمر این داغ دل جگرمون آتیش میزنه  😭😭

تو را  من چشم در راه دارم
نه عزیزم هیچ وقت ناشکری نمیکنم  ولی هیچ وقت یادم نمیره خیلی سخته بخدا😭

معلومه یادت نمیره جگر گوشت بوده 

ولی قرار نیست زندگی رو به اون دوتا بچه دیگت زهر کنی تو مادری باید قوی باشی 

دوتا بچه هم داره .شما هستی خاله مادر دومه نزار حسرت ب دل بزرگ شن طفلای معصوم 

😔😔😔😔

وای خیلی دل پر دردی داری آزرو میکنم فرشته کوچولوت از اون بالا پیش ستاره هرشب صدای لالاییت رو بشنوه و ...

خیلی ممنون از همدردیت دوست مهربونم🌺

خداروشکر بچه دارم

ولی هرگلی یه بویی داره میدونم تا اخر عمرم غمش فراموشم نمیشه هیچ وقت

خدا نکنه ماها درد هم میفهمیم چاره جز صبوری نداریم تااخر عمر این داغ دل جگرمون آتیش میزنه   &nbs ...

اره عزیزم خدا به دل همه ی مادرایی که داغ فرزند دیدن صبر بده😔

معلومه یادت نمیره جگر گوشت بوده  ولی قرار نیست زندگی رو به اون دوتا بچه دیگت زهر کنی تو مادری ...

سعی میکنم عزیزم ولی وقتی یادم میوفته یا میرم سر مزارش دنیا رو سرم خراب میشه، 

خدا سر هیچ کس نیاره😭

الهی بمیرم دختر دایی شوهرم سه سالش بود تو تصادف کشته شد ضربه مغزی شد مادرش سه ماه بیمارستان بود بخاطر شدت جراحاتش بهش نگفتن بعدش ک فهمید داغون شد بگردم دل پر درد همچین مادرایی رو😭😭😭😭

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢