2777
2789
عنوان

برای دل مادرای دلسوخته که دخترشونو از دست دادن😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نازنیتونو تو آغوش خودش نگه میداره تاابد ک شما دوباره ببینیش هروقت ک زمانشه .خدا صبر ارامش بی نها ...

خیلی ممنون عزیزم حسرتش به دلم موند یه بار بغلش بگیرم😭

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
منم خواهرمو جوون جوون از دست دادم  وای از دل مادرم

وای از دل خودتون داغ خواهر خیلی بده خدا ب شما صبر بده .یه لحظه بهش فکر کردم گریم گرف عزیزم خدا دلتو اروم کنه دل مادرتو هم اروم کنه

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
خیلی ممنون عزیزم حسرتش به دلم موند یه بار بغلش بگیرم😭

فدای دل شما بشم 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
وای از دل خودتون داغ خواهر خیلی بده خدا ب شما صبر بده .یه لحظه بهش فکر کردم گریم گرف عزیزم خدا دلتو ...

مننون عزیزم 

هیچ وقت داغ دلم کهنه نمیشه همیشه باهامه 

همیشه باهاش صحبت میکنم 😢😢

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
عزیزم خدا بهت صبر بده .دلیلش چیه

مرسی گلم

روده ش سوراخ بود، وقتی یادم میاد رفته زیر تیغ جراحی دیوونه میشم خیلی کوچولو بود دخترن بمیرم برای ناله هاش😭😭

😭عزیزم خدا صبرتون بده

ممنون عزیزم 

شمام دیگه خیلی ناشکری میکنی من تاپیک زایمانت یادمه خدا دوتا دسته گل سالم بهت داده خداروشکر کن 

اون دخترتم قسمتش به دنیا نبود فکر کن میموند و یه عمر عذاب میکشید

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
مننون عزیزم  هیچ وقت داغ دلم کهنه نمیشه همیشه باهامه  همیشه باهاش صحبت میکنم 😢😢

ان شالله ب مدد بانوی صبر حضرت زینب (س)دل شمام اروم شه ان شالله روحش درارامش باشه اونم ب یاد شماست قطعا .کلمات عزیزم هیچ کمکی تو این مواقع نمیکنه ک بشه دلداری داد چون اثن در حد این داغ نیستن  ولی ان شالله دست ارامش بخش خدا تسکین دهنده قلب تو و مادرت باشه 

منم پسرمم از دستت دادم هر روز لباساش بو میکنم اشک میریزم

الهی بمیرم عزیزم خدا بهت صبر بده 

منم وسایلاشو دست نخورده نگه داشتم😭