2777
2789
عنوان

برای دل مادرای دلسوخته که دخترشونو از دست دادن😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6369 بازدید | 103 پست
خدا رحمتش کنه بیچاره اون دوتا بچه چی میکشند😢

ممنون خدا رفتگانتونو بیامرزه بی مادری سخته😔😔

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
الهی بمیرم دختر دایی شوهرم سه سالش بود تو تصادف کشته شد ضربه مغزی شد مادرش سه ماه بیمارستان بود بخاط ...

الهی بمیرم عزیزم😭

خیلی سخته خدا بهشون صبر بده

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دوستان گلم اگه ناراحتتون کردم

خواهرم نویسنده ست اینو نوشته بود خواستم به اشتراک بذارم باهاتون

خدا به دل همه تون صبر بده🌺🌸

میدونم دختر خیلی عزیزه خیلی

اما من اگه جلوی چشم مادرم بمیرم سوگواریش فقط ۳روزه بعد از اون یاادش میره 😢😢😢😢

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

اووووف قلبم یه لحظه درد گرفت خدا سر دشمن ادمم نیاره امین 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
میدونم دختر خیلی عزیزه خیلی اما من اگه جلوی چشم مادرم بمیرم سوگواریش فقط ۳روزه بعد از اون یاادش میر ...

نگو عزیزم اصلا اونطوری نیست😔