2777
2789
عنوان

هیز بودن مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 73 پست

امروز بعداز کلی غرزدن شوهرم منو برد ازمایش بدم بعدش گفتن باید ی ساعت دیگه بیایی منم خونمون پله زیاد داره گفتم خونه نریم با ماشین توخیابون یکم بچرخیم تا نیم ساعت ک مونده بگذره هرجا خانوم یا زنی میدید داشت نگاه میکرد منم بگم زشتم یا بد هیکل اصلا اینطور نیست خیلیم ازش سرم البته تعریف از خود نباشه چیکار کنم ب روش بیارم یا نه

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا داریم تو فامیلمون درست بشو هم نیس همه هم بهش میگن یگ چشم.شوهرمم دلش میخاد سر به تنش نباشه

کور بشه ایشالله

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
شور من اینجوری نیس ولی اون نگا کنه منم ب مردا نگا میکنم حسمو بفهمه والا😁

منم اینکارو کنم خوبه

یه چاقو میزاری تو کیقت وقتی یکی رو نگاه کرد در میاری میزنی تو چشش دیگه نمیتونه نگاه کنه😐😐😐

چشم شماخودتو اذیت نکن فدای تو بشم من

منم اینکارو کنم خوبه

اره شاید جواب داد

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
ما یه فامیل داریم هر موجود ماده ای رو میبینه هنگ میکنه ارور میده... شوهرمو هیز نیست ولی خوب رو کنجک ...

چی میگی مثلا بگو منم بگم

اره شاید جواب داد

انقدر خدا این مردا رو پرروووو افریده ک 

واقعا بعضیا انقد ترگل برگل میان بیرون که آدم میخواد هی نگاه کنه حالا همشم مردا مقصر میشن والا😁

اونا دیگه نکلیفشون مشخص شوهرای ما ک نباید نگا کنن

انقدر خدا این مردا رو پرروووو افریده ک 

بهش اینو بفرست 

عاشق شدن مثل نماز خوندنه نیت که کردی باید چشماتو رو همه چی ببندی 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
شوهرخاله من اینطوریه، جالبه خاله هم خیییییلی ازش سره، خودش مثل مارمولک میمونه نمیدونم دنبال چی و کی ...

طفلکی خاله ات خیلی حس بدیه مثل خیانت میمونه

باید باهاش منطقی صحبت کنی. اکثر مردا از سر کنجکاوی ولی بدون منظور ، نگاه میکنن. باهاش صحبت کن و از ح ...

واقعا حس بدی دارم منی ک با شکم هفت ماهه خونه زندگیم مثل دست گل شامونهارم ب موقع همشم ب خودم میرسم از هر نظرم ک بگی ازش سرترم اخه دیگه دردت چیه

شوهر من به همه ی زنا نگاه میکنه .. من باهاش باشم رو میکنم اونور .. ولی تو فامیل که باشیم نگاه نمیکنه ...

قربون دلت عزیزم 

ولی واقعا خدا لعنت کنه بعضی زنارو ...  یه بار یه زنه با سینه های گندش یه تاپ سفید نازک بدون سو ...

شاید نظر من اشتباه باشه ولی مردی ک ب این مدل زنا نگاه میکنه منظورم همسرشما نیستا کلا میگم باید بره بمیره حالا اون خانم ب هر دلیلی اونجوریه تو ک زن داری بچه داری تعهد داری ب زندگیت نباید اونونگاه کنی خوشت میاد یکی بیاد زن تورو نگاه کنه