2777
2789
عنوان

هیز بودن مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 73 پست
شوهر خواهر شوهرم اینجوریه.ولی طرز برخورد زن هم تاثیر داره.بجاش باید گیربدن.بجاش باید ندیده بگیری

اش ک میگی دقیقا کجاس 

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
بله من جایی خوندم فانتزی هر مردی فرق میکنه بعضی ها با دیدن انحنای پا خانم ها لذت میبرن بعضی با دیدن ...

مرده شور فانتزی شون ببره

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان سابقه خیانت نداشته هیچ مدلی حتی پیام دادن 

نه اصلا .. اصن با اینترنت سر و کاری نداره .. تل.گرام هم نداره .. اگه خیانت کنه که من باهاش نمیمونم .. یه ناشناس حتی بهش پیام بده یا تلفن کنه شمارشو نشونم میده

مرده شور فانتزی شون ببره

واقعا به نظر من اینا همش مشکل روانیه وگرنه کی با انگشت پا... 😐

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
اش ک میگی دقیقا کجاس 

عزیزم گفتنی نیست که سیاست میخاد . بستگی به موقعیت داره

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
نه اصلا .. اصن با اینترنت سر و کاری نداره .. تل.گرام هم نداره .. اگه خیانت کنه که من باهاش نمیمونم . ...

خوب پس وضعیت شما بامن فرق داره واسه من سابقه داره

بله من جایی خوندم فانتزی هر مردی فرق میکنه بعضی ها با دیدن انحنای پا خانم ها لذت میبرن بعضی با دیدن ...

آخه خیلی پای لخت رفتن بیرون مد شد این چند سال اخیر

موندم چطور اینجور شد

جوراب اصلا از بین رفت خخ

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
آخه خیلی پای لخت رفتن بیرون مد شد این چند سال اخیر موندم چطور اینجور شد جوراب اصلا از بین رفت خخ

منظورم لخت نبودا🙈منظورم همون انحنایی که حتی با شلوار جین هم مشخص میشه بود... 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
منظورم لخت نبودا🙈منظورم همون انحنایی که حتی با شلوار جین هم مشخص میشه بود... 

عجب قوه تخیللللی

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

شوهر خالم

انقدر کثیفه همیشه چشاش قررررمزه

تو دید و بازدید عید دخترای فامیلو محححکم بغل میکنه و میگه توهم مث دخترامی😲😲😲😦 

به اصطلاح حج هم رفته

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  
شوهر خالم انقدر کثیفه همیشه چشاش قررررمزه تو دید و بازدید عید دخترای فامیلو محححکم بغل میکنه و میگ ...

سلام

چه حج رفتنى وقتى محرم و نامحرم سرش نميشه😔

من به جا ماندن از اين قافله عادت دارم.يا حسين(ع)
سلام چه حج رفتنى وقتى محرم و نامحرم سرش نميشه😔

منکه ازززززش متنفرم

چندسالی هست خالم فوت کرده و ماهم راحت شدیم ازش 

حداقل ديگه نمیبینمش.

اه اه

چهلم خالم تموم نشده زن گرفت

بعد چندماه طلاقش داد زن سومو گرفت

من میتونم دنیامو تغییر بدم...