2777
2789
عنوان

هیز بودن مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرخاله من اینطوریه، جالبه خاله هم خیییییلی ازش سره، خودش مثل مارمولک میمونه نمیدونم دنبال چی و کی میگرده؟ خاله ام به مامانم گفته بود دیگه برام مهم نیست همین که وقتی با هم بیرون میریم همه تشخیص میدن من ازش سرترم برام کافیه... بزار نگاه کنه تا کور شه

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

باید باهاش منطقی صحبت کنی. اکثر مردا از سر کنجکاوی ولی بدون منظور ، نگاه میکنن. باهاش صحبت کن و از حس بدت بهش بگو. بگو با نگاه کردنش به بقیه هرچقدر هم بدون منظور باشه شما حس میکنی که دیگه شمارو دوست نداره و شما دیگه براش جذاب نیستین. یکم هم خودت رو ناراحت  و دلسرد نسبت به زندگی بگیر بعد حرف زدنت باهاش. تا یکم احساس خطر کنه و فکر کنه اگر به کارش ادامه بده شما از زندگی باهاش دلسرد میشین تا یکم خودش رو اصلاح کنه

شوهر من به همه ی زنا نگاه میکنه .. من باهاش باشم رو میکنم اونور .. ولی تو فامیل که باشیم نگاه نمیکنه .. من میگم اگه بهش اعتراض کنم الان میگه حسودیش شده .. منم که خودمو از کسی کمتر نمیدونم واسه همین میگم بزار نگاه کنه تا جونش از ک... در بیاد 

خودم هیزم

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
اره مخصوصا چاقو رو اغشته به زهرمارم کرده باشی در جا جون بده 😑😂 خیلی فضا رمانتیک تر میشه 

اره🤣🤣🤣🤣🤣مرد هیز حقش همینه😐

گرگ باش!!!  هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار والا    همه رو شستم گذاشتم کنار 🥀🥀  

ولی واقعا خدا لعنت کنه بعضی زنارو ... 

یه بار یه زنه با سینه های گندش یه تاپ سفید نازک بدون سوتین پوشیده بود همچینم داده بود جلو نوکش زده بود بیرون.. 

خدا شاهده شوهرم هنوز تو  ذهنشه... منم تو ذهنمه ولی ذهن زن و مرد فرق میکنه.. خوب الان تقصیر کیه ؟!!! والا تو آمریکا هم اینجوری تو خیابون خودنمایی نمیکنن

دخترم تمام زندگی من

شوهرخالم... جلوشم راحت نیستم با چشاش میخوره زنا و دخترای فامیلو،ب صغیر و کبیرم رحم نمیکنه، یبار مانتوم بالای رونم بود دیگه داشت قورتم میداد اسگل...

🌷💮ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💮🌷

ببخشید خانوما من چند دقیقه دیگه میام لطفا نرید

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖