2777
2789
عنوان

خانوماى متأهل بياين دل وا كنى

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 132 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دلتنگی خوابم نمیبره دلم گرفته 😭

دل تنگ كى؟؟؟

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
دقيقا منم ظهر همين بودم ولى دور آخر لباسشويى فقط درشو باز كردم بو نكنن لباسا بعد بيهوش شدم ٤ماه و ن ...

پسر منم 4 ماهشه..فکر کنم خیلی تنبلیا😆

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
منم بچه کوچیک دارم و درکت میکنم اما بهت این امید و نوید رو میدم که از یکسال و نیمگی دیگه کم کم زندگی ...

واى خدا از زبونت بشنوه خواهر خدا كنههههه ❤️❤️❤️❤️

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
یعنی خودت دوست داشتی بری همسرت گفت نرو ول کردی؟  من یکسال دیگم مونده اصلا نمیزارم کنار چشم به ...

نه خودمم زیاد تمایل نداشتم ولی درسم خوب بود اخه من ۱۲سال مدرسه و ۲سال ونیم دانشگاه رو به زور از خواب بیدار میشدم حیف نباشه این دو روز دنیا هم دوباره صبح زود بیدار بشم برم سرکار 

من روزم از ساعت ده و ۱۱ شروع میشه

خدایا شکرت که هستی
من كه يخورده بارداريم خطرناك بود اصلا رابطه نداشتيم چى بگم 😐 يعنى كامل نداشتيم

مام دخول نداریم اصلا سعی میکنم جورای دیگه نیازشو رفع و رجو کنم

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
مرسی جواب دادی🙏امتحان میکنم ببینم چی میشه شیرمو کم نکنه؟

رازیانه شیر رو خیلی زیاد میکنه

اما اگر بچتون پسر هست خوردنش براتون ممنوعه چون داخل شیرتون میره و برای پسرها ضرر داره رازیانه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

از گشنگی دارم استنبلی میخورم 

سردش بد نیس

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
دقيقا منم ظهر همين بودم ولى دور آخر لباسشويى فقط درشو باز كردم بو نكنن لباسا بعد بيهوش شدم ٤ماه و ن ...

یک پسر شش و نیم ساله

یک پسر دو و نیم ساله... 

منم بچه هام وقتی همسن دختر شما بودن... خیلی برنامه زندگیم بهم میریخت... استرس نداشته باش... خوب میشه

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
من دوتا پسردارم 4 ساله و 1 ساله هفته ای 4 بارم....داریم بایدتنظیم کنی بچهارو..

واى بخدا با كلى تنظيم و زياد خوابيدن تو روز و اينا ميتونم آخر هفته ها يكارى كنم بشه چجورى واقعا ميتونين؟!

من شبا دخترم كه ميخوابه يا خودم بيهوش ميشم يا مثل امشب شوهرم تا ميرسيم خونه ميخوابه

واى بخدا با كلى تنظيم و زياد خوابيدن تو روز و اينا ميتونم آخر هفته ها يكارى كنم بشه چجورى واقعا ميتو ...

تیپ خفن بزنی نمیخوابه🙈

تا دخترت بزرگتر شه... و برنامه هات رو به راه بشه... از یکسری کارهای خونه بزن و وقت بزار واسه تیپ زدن شبانه... 

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️