2777
2789
عنوان

به لج شوهرم 😭 😭 😭کسانی که اضافه وزن دارین بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 9986 بازدید | 1108 پست
تا سه شنبه میشه روز ۱۰ پریودیم اگه بند نیومد دوباره میرم دکتر  عدسیم میخورم ببینم چطور میشه عز ...

متخصص طب سنتی گفت بهم ، عدسی و سماق آنقدر خوبه که قدیما میگفتن خانوما از روی شکم هم کمپرس کنن .خوشمزه هم میشه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیاین دخترااااا آنشرلی یاساااااان

سلام خوبی؟ منکه خیلی ناراحتم .این قرص‌ها نمی‌دونم چرا دیگه تاثیر ندارن.روزای اول روزی ۳۰۰ گرمو بدون رژیم کم میکرد اونم فکر کنم به خاطر این بود که روده هام تخلیه نبود و این باعث تخلیه اش میشد ..یکی دوروز تو سفر یادم رفت بخورم یا در دسترسم نبود قطع کردم .با شروع مجددش ، میشه گفت اصلا کم نمیکنم .کار این قرص‌ها فقط دلپیچه و روم به دیوار اسهاله .

که چند روز آدم اسهال باشه خوب یه مقدار روده ها خالی باشه ، وزنم کم نشون میده  ولی تا غذا میخورم همونه که هست.

دور چشمانم گود افتاده و تیره شده .

حالا این۳۰ تا رو‌که پول دادم میخورم ولی دیگه نمی‌گیرم .اونم فردا تموم میشه .آخه روزی چهار تاست .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
منم با 159 قد وزنم 59 وزن اولیه 70 بوده هدفم 50

خوش بحالت الان نرمالی که فقط برای مانکن شدن باید وزن کم کنی منم هستم عزیزم قدم ۱۷۰ وزن اولیه ۸۵ وزن الان ۸۱.۵وزن هدف ۶۴

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
چ رژیمی گرفتین

رژیم کالری شمار از برنامه مانکن یا کرفس .

قرص هم اسلیم مکس ولی تو دست آخرم نوشتم بی فایده است قرصا

۴ روزه میخورم هنوز خبری از لاغری نیست ولی تعریفشو زیاد شنیدم تا ببینم چی میشه

سلام خوبی؟ چه خبر؟ منکه چند روزه سفر بودم رژیمو ول کردم یک کیلو زیاد شدم .فردا میرم باشگاه ثبت نام میکنم ان شالله.

من کپسول لاغری سی گل از عطاری خریدم دارم میخورم  

بیا خبر بده از خودت

منکه بعد تموم شدن اون سری کپسولای لاغری که باعث اسهال میشد یبوست گرفتم خخ

چراعزیزم.من درحال کم کردن وزن هستم. 11کیلودیگه بایدکم کنم😄😄

وای عزیزم امضات عااااااالیییییی بود 

انشاءالله به زودی زود خداوند دامنت رو سبز کنه و فرزندی سالم و صالح بهت ببخشه

خواهرای گلم برای خونه خریدنم یه صلوات مهمونم می کنید