2777
2789
عنوان

به لج شوهرم 😭 😭 😭کسانی که اضافه وزن دارین بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 9986 بازدید | 1108 پست
سلام خوبی؟ چه خبر؟ منکه چند روزه سفر بودم رژیمو ول کردم یک کیلو زیاد شدم .فردا میرم باشگاه ثبت نام م ...

سلام عزیزم من دو هفته بیشتره میخورم قرصو روزی ۶ تا تو این مدت ۱ کیلو نیم کم کردم عوارضم اصلا نداشته داروهه چون فقط گیاهای مفید واسه لاغریه روزی ۶ تا دونه میخورم الان امروز تموم شده میخوام برم دوباره بگیرم

سلام عزیزم من دو هفته بیشتره میخورم قرصو روزی ۶ تا تو این مدت ۱ کیلو نیم کم کردم عوارضم اصلا نداشته ...

اسهال نشدی؟ باید در کنارش ورزش هم کنی؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسهال نشدی؟ باید در کنارش ورزش هم کنی؟

اسهال که نه شکمت شل کار میکنه ولی نه به اون شدت که آزار دهنده باشه و ورزشم من کم داشتم تو این مدت ولی اشتهام کم شده یعنی جوری شده میتونم جلو خودمو نگه دارم یکم پرخوری نکنم

حالا میخوام یه بسته دیگه بگیرم دو هفته دیگه بخورم ببینم بازم ادامه داره کاهشش یا نه  

ان شالله که بهت بسازه .نوشته در عرض یک ماه هفت هشت کیلو .ولی اینطور نیست .اسلیم مکس که دیگه روده هام تخلیه شد وزنمم ثابت شد .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ان شالله که بهت بسازه .نوشته در عرض یک ماه هفت هشت کیلو .ولی اینطور نیست .اسلیم مکس که دیگه روده هام ...

نه بابا فکر نکنم در عرض یک ماه هفت کیلو نهایتش ۳ کیلو کم میشه یا ۴ کیلو حالا الان گرفتم دوباره ورزشمم سعی میکنم بیشتر کنم تا ببینم چی شده

دخترا من رژیم کتو گرفتم اگر بدونید چه رژیم خوب و راحتیه @سیتارا ‍  @یاسان4    

سلام عزیزم .چه خوب که راضی هستی .توضیح بده لطفا چقدر کم کردی؟ رژیمت چی هست؟

منکه یه جلسه رفتم باشگاه و قرار شد سه روز در هفته برم ولی مادرم ناخوش شده اومدم شهر مادرم و از باشگاه و استخر دورم .😞

عزیزززم انشالله زودتر مادرت خوب میشه 

من حول و حوش سه هفتس این رژیم گرفتم حدود 3 کیلو کم کردم

تو این رژیم میتوتی گوشت و چربی و خامه و مرغ و ماهی و سبزیجات بخوری یعنی خوردن پروتیین و چربی آزاده

و هر چی چرب تر بهتر البته چربی هایه سالم مثل روغن حیوانی روغن نارگیل و امثال این 

چیزایی که تو این رژیم نباید بخوری  برنج نون میوه و حبوبات یعنی در کل کربو هیدرات ممنوع 

برای من این رژیم خیلی راحتیه الان سه هفتس نون و برنج نخوردم اصلا هم احساس نیاز نمیکنم کالری هامم نمیشمرم راحت هر چقدر میخوام میخورم .فکر کنید پنیر خامه ایی میخورم و خامه  

عزیزززم انشالله زودتر مادرت خوب میشه  من حول و حوش سه هفتس این رژیم گرفتم حدود 3 کیلو کم کردم ...

ممنون از دعات عزیزم .

چه خوب که غذای پرچرب دوست داری .حالا من عاشق مربوط هیدراتم و این رژیم برای من خیلی سخت میشه .

بازم ممنون میرم میخونمش و شاید انجام دادم .موفق باشی گلم