2777
2789
عنوان

به لج شوهرم 😭 😭 😭کسانی که اضافه وزن دارین بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 9986 بازدید | 1108 پست

سلام دوستان از با امروز سه روزه دارم قرص میخورم روزی ۳۰۰ گرم الکی دارم کم میکنم خخخ

الان ۷۶ و ۱ هستم .دیروز صبح ۷۶ و ۶۰۰ بودم 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعااااااا🤔🤔🤔🤔

سلام .آره اینطور بود ولی امروز و دیروز عصر قرص نخوردم .یعنی زمان قرص خونه نبودم و فراموشم شد یا آب نبود ، یا قرص نبود ‌‌‌‌‌‌‌الان خوردم که از فردا با ورزش ادامه اش بدم .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
عوارض نداشته باشه برات یه وقت

ان شالله نداره .آخه دکتر به من ویتامین هم داده ازونور دارم میخورم .مثل مسهل میمونه فقط دل‌پیچه و اسهال ایجاد میکنه که مانع جذب و چاق شدن میشه.

منکه خوردمممممم عین این سه روزو انگار عید نوروزه 

نوش جونت .من با اینکه خونه مامانم بودم ولی از ۱۷۰۰ فراتر نرفتم شکر خدا .

ایشالله عوارض نداشته باشه و خوب لاغر کنی عزیزممممم

فدات

کجایین خانومااااا

سلام هستیم .من کماکان در حال کالری شمار نهایت۱۷۰۰ 

شما در چه حالی ؟

سلام هستیم .من کماکان در حال کالری شمار نهایت۱۷۰۰  شما در چه حالی ؟

من واسه خاطره این لکه بینی اعصابم خیلی بهم ریخته است ول کردم رزیمو میخوام ورزشو شروع کنم ولی این لک بینی نمیزاره میترسم بیشتر شه حالا زدم تو کار دارو گیاهی ببینم خوب نمیشه

من واسه خاطره این لکه بینی اعصابم خیلی بهم ریخته است ول کردم رزیمو میخوام ورزشو شروع کنم ولی این لک ...

دکتر زنان برو ببین چرا لک بینیت خوب نمیشه .خیلی اعصاب خورد کنه .داشتم منم 

عدسی با سماق خیلی خوبه .قابض رحمه

دکتر زنان برو ببین چرا لک بینیت خوب نمیشه .خیلی اعصاب خورد کنه .داشتم منم  عدسی با سماق خیلی خ ...

تا سه شنبه میشه روز ۱۰ پریودیم اگه بند نیومد دوباره میرم دکتر 

عدسیم میخورم ببینم چطور میشه عزیزمممم