2777
2789

یکی از قبل بگید یکی از جدیدا 

خودم که اول اول شادمهرررررر به نظرم صداش عالیه اهنگاشم که عالی تر از صداش حتی 

از جدیدا هم خواننده خاص دوست ندارم ولی اهنگ خاص خیلی مثل اهای خبردار شجریان مثل من خوابشو دیدم سینا حجازی مثل امین بانی چاووشی هم که خیلی خوبه  دوتا اهنگای کامران تفتی 

اصلا من حالم با اهنگ و موسیقی و نوازندگی خوبه خیلیییی، کیا مثل منن ؟

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هایده

چاووشی

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

اوففف یا من توام یا تو منی استارتر😄😄😄😄😄

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

سیاوش قمیشی،،،،محسن چاووشی،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من دهه هفتادم میشه نظر بدم

دقیقا سوال منم بود

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
اینجا دهه ۶۰ هم مگه داره

نود درصد

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪