2777
2789
عنوان

خانومای دهه شصتی خواننده مورد علاقتون کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 55 پست

من دهه هفتادیم

تقریبا همه نوع اهنگی دوس دارم تقریبا یعنی بعضی سبکارو دوست ندارم و شاد غمگین سنتی قدیمی بندی خارجی رپ کمی کلا بستگی داره از ریتم اهنگ و متنش خوشم بیاد

اهنگ قدیمی خیلی دوست دارم

کفتر کاکل به سر های های...😂🤣😒

تو کلاس منتظر زنگ تفریح میشینم.....😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷۰ی ام و عاشق داش حسن شمعی زاده   ای ظالم بلا نظری به ما کن   لب‌هات شیرینه اسممو صد ...

فقط اون آهنگش 

دز وز سز تز خخخخ

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠

من ابی 

داریوش 

گوگوش البته آهنگای قدیمیشون

جدیدا من کس خاصی تو ذهنم نیست اما اهای خبر دار همایون شجریان 

و هوای گریه همایون 

و در همین سبک 

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌

من آهنگهايي كه دوست دارم خيلي زياد حس و حالمو عوض ميكنه براي همين زياد گوش نميدم

خواننده هاي مورد علاقه ام هم دوره اي عوض ميشن 

آخرين بار عاشق نامجو و كيوسك بودم ميرفتم تو حس تا نصفه شب هي گوش ميدادم 

ديگه ديدم زيادي حس زده ميشم ترك كردم