2777
2789
عنوان

خانومای دهه شصتی خواننده مورد علاقتون کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 55 پست
دازا رز مز    

باشگاه محلمون این آهنگه را میزاشت خخخ برای بدنسازی با  آهنگ دختر همسایه شبای تابستون 

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااي منم البته يه ماهه كه شروع كردم ولي چون خيلي قديما هم يكم مي نواختم پيشرفتم خيلي خوب بوده به ...

عزیزممم چه خوب 

منم از بچگی عاشق پیانو بودم ولی چون در خانواده ای مذهبی و فقیر به دنیا امدم به هم نرسیدیم تا دو سال پیش که خودم خودمو به زور بهش رسوندم خخخخخ

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
عزیزممم چه خوب  منم از بچگی عاشق پیانو بودم ولی چون در خانواده ای مذهبی و فقیر به دنیا امدم به ...

خيلي كار خوبي كردي ، موفق باشي

من از بچگي كه نه ولي از نوجووني امكانشو داشتم خودم همت نكردم

در واقع سختي هاشو برادرم كشيد و جاده رو باز كرد من اگه ميخواستم ياد بگيرم فرصتش بود. الانم برادرم داره از راه دور يادم ميره . فعلا نميخواد براي كلاس رفتن هزينه كنم

خيلي كار خوبي كردي ، موفق باشي من از بچگي كه نه ولي از نوجووني امكانشو داشتم خودم همت نكردم در واق ...

امیدوارم موفق باشیو لذتشو ببری امروز یه اهنگ گوش دادم از یه پیانیست خارجی

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟