میشه بگید برخورد شوهراتون در محل کار با همکارای خانومشون در چه حده... من احساس میکنم این هر روز دیدن ها روحیه مردونه رو خاله زنکی میکنه ..رو ها رو هم انگار بازمیکنه😑شما هم به این چیزها حساسسین؟فکرتون مشغول میکنه آیا؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نامزدم دور از منه خیلی خیلی دور. محل کارشو ندیدم اصلا. ولی کلی همکار خانوم داره که تیمی کار میکنن. اوایل خیلی حساس بودم ولی بعد دیدم کارش همینه منم که بهش اعتماد دارم چرا اعصاب خودمو خورد کنم الکی.
محیط کارش که مردونه است اما مشتری زن هم براشون میاد
احتمالا با توجه به شناختی که ازش دارم شوخی و بگو بخندم میکنه
مشکلی ندارم کاره دیگه مهم اینه شب سرشو با من روی یه بالشت میزاره
و اگر خدا نکرده پاشم کج بزاره لیاقتش در همون حده
من که نمیتونم بپاش باشم
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
من حساس نبستم تمام حانوماشونام تقریبا دیدم . بیشترشونم مجرد و خفن هستن که شوهرم راحته باهاشون و مسخرشون میکنه خخخ اخه هر روز موهاشونو یه رنگ میکنه. البته تو این چیزا یکم بده چون یه مدت از منم همون توفع داشت گعتم نمیشه خرج داره خخخ دیگه دید گرونه کوتاه اومد خخخ
خانوما ببخشیدا حس میکنم خیلی سطح فکری پایین دارید، من خودم شاغلم و همکار مرد زیاد دارم با همه هم حرف میزنم و شاید شوخی هم بکنیم ولی حدود رو رعایت میکنیم هر حرفی نمی زنیم اگه یکی شون فکر ناجور بخواد بکنه مشکل از خودشه، این طرز حرف زدن شما توهین به من و امثال منه