2777
2789
عنوان

روابط خانوم و آقایون شاغل باهم در محل کار

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 40 پست

سلام استاتر عزیز

منم پرستارم ولی سرکارم همکار مرد دارم حتی شیفتای شب

همسرمم پرستاره شده شیفتاش فقط زن بوده

به این چیزا فکرنکن

واقعا گاهی اوقات یه چیزایی پیش میاد ک نمیتونی نخندی

یا مثلا حرف نزنی با همکارت

من بارها تویه انجام کارهام مجبور شدم دسته همکارمو گرفتم ولی خدا میدونه نه رویه منظور بود نه چیزی

شوخی داریم تا شوخی، من کلا یه آدم خوش برخوردم ولی با این وجود اینقدر آدم متشخصی هستم که تا حالا کسی ...

براتون احترام قائلم ولی به نظر من هیچ نوع شوخی پذیرفتنی نیست

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استاتر عزیز منم پرستارم ولی سرکارم همکار مرد دارم حتی شیفتای شب همسرمم پرستاره شده شیفتاش فقط ...

شده بارها خواستیم استخونی رو جا بندازیم مجبور شدم کمکش کردم

منظورم اینه ک به همسرت اعتماد داشته باش عزیزم ینی اعتمادی ک داری رو الکی با فکرات خرابش نکن

[QUOTE=71580226]شده بارها خواستیم استخونی رو جا بندازیم مجبور شدم کمکش کردم منظورم اینه ک به همسرت اعتماد داشته باش ...[/QUOTEمرسی .....خیلی وقتا برا بچه ها جواب نوشتم گفتن خواهرانه جواب دادم....ولی اولین باره خواهرانه جواب گرفتم

براتون عاقبت به خیری ارزومندم ..شاید من خونه داری و بی خبری از کار بیرون حساسم کرده ...نمی دووووونم ...

پیش میاد به موضوعی بخندیم من خودم آدم شادیم هیچوقت نه تو محل کار نه توخونمون خنده ازلبم نمیره اما این خنده روییه من تاحالا به مردی اجازه نداده سواستفاده کنه حتی همکارای من بامن کاری داشته باشن غیر ساعت کاری اصلا تماس نمیگیرن ومیمونن تا من بیام سرکار چون بی احترامی میدونن بااینکه شوهر من حساس نیس اصلا یعنی ساعت۱۲ شبم همکارم تماس بگیره میدونه که حتما واجبه اما کلا محیط کار من دولتیه حالا ازترس شده یا واقعا همکارا خودشون میخوان معمولا شکل لاسیدن نمیگیره روابطمون هرکی حد خودشو میدونه خداروشکر

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
سلام استاتر عزیز منم پرستارم ولی سرکارم همکار مرد دارم حتی شیفتای شب همسرمم پرستاره شده شیفتاش فقط ...

من کلا حساسم در روابط با نامحرم ...چون یکی از نزدیکان این اتفاق افتاده براش زندگیش خراب شده روان منم خراب شده

[QUOTE=71580226]شده بارها خواستیم استخونی رو جا بندازیم مجبور شدم کمکش کردم منظورم اینه ک به همسرت ا ...

فدات گلی...

گاهی اوقات سرکار لازمه با همکارت صحبت کنی ممکنه بحث حتی پیرامون کار هم نباشه ولی اون فقط یه همکاره...

شما ک داری محبته خودتو میکنی...وقتی میره یه ایت الکرسی هم بخون بزن دورش بعدشم کاراتو کن خوشکل و مهربون‌تر از همیشه منتظر باش تا بیاد...

فدات شم فکر کردن به این چیزا فقط غمیگنت میکنه

اون بنده خدا که نمیتونه کارش رو تو این اوضاع اقتصادی ول کنه...

شمام همسرت رو بسپار به خدا و سر نمازات واسش دعا کن تا آسوده خاطر باشی

من کلا حساسم در روابط با نامحرم ...چون یکی از نزدیکان این اتفاق افتاده براش زندگیش خراب شده روان منم خراب شده😐دعا میکنم با اتفاق بد زندگی دیگران زندگی خودمو با بدبینی خراب نکنم ...خدایا کمکم کن و آفت از هر زندگی دور کن ...امین