2777
2789

بیماری کبد چرب غیر الکلی (Non-alcoholic fatty liver disease(NAFLD)) امروزه یکی از شایع ترین انواع بیماری مزمن کبدی در بسیاری از کشور های جهان است.

این آزمایش تو سونوگرافی دکتر مرتضی جورابیان با دقیق ترین تفسیر انجام میدن

اینم آدرس سایت دکتر

http://drjoorabian.ir/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر خودم اصفهانه کلی دکتر رفتم یکی از یکی بیسوادتر بود .دکتر صانعی واقعا دلسوزه همه میگفتن باید عمل ...

عزیزم شیراز پیش کدوم دکتر رفتی؟من بچمو بردم پیش دکتر دهقانی گفت باید بیوپسی بشه 

تو سونو نشون داد کبد و کلیه هاش بزرگتر از اندازه نرماله ....

آزمایشات سالمه 

سلام عزیزم برادرتون چطورن الان ؟ خواهر منم مشکوک به خودایمنی کبدی باید بیوپسی کبد بشن خیلی نگرانیم .

سلام حال خواهرتون چطوره نمونه برداری چطور بود جوابش چی شد , مریض منم مشکوک به همینه 

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
سلام حال خواهرتون چطوره نمونه برداری چطور بود جوابش چی شد , مریض منم مشکوک به همینه 

سلام بله نمونه برداری انجام دادن با بیهوشی تشخیص خود ایمنی کبدی دادن الان با مصرف دارو آنزیم ها کنترل هستن با آرزوی شفا برا مریضتون.

سلام بله نمونه برداری انجام دادن با بیهوشی تشخیص خود ایمنی کبدی دادن الان با مصرف دارو آنزیم ها کنتر ...

ممنون از شما , آرزوی سلامتی و شفای عاجل برای تمام بیماران🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
من انزیمام خیلی خیلی رفته بود بالا دنبال علتش بودن دکترا ولی چیزی پیدا نکردن بعدش خود به خود اومذ پا ...

سلام شماچیکلرکردین انزیمای کبدتون اومدپایین برامنم بعدزایمان رفته بالا اصلا دلیلشم معلوم نیس الانم نمونه برداری گفتن خیلی میترسم 

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍