2777
2789
الان مشکلی نداره آنزیم های کبدی رفته بالا مشکوک به بیمار خود ایمن کبدی هست

منم بخاطر سردردم میرفتم دکتر بعدم یه ازمایش گرفتن گفتن انزیما کبدت بالاست،بعد سونو و سی تی اسکن و نمونه برداری.....

انشالله که از برادرتون به خیر میگذره و چیز مهمی نیس.

حالتونو درک میکنم خییییلی سخته من تو اون مدت اشک تک تک خانوادمو دیدم و ترس و نگرانی تو وجود همشون بود😔انشالله که به خیر میگذره

💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بخاطر سردردم میرفتم دکتر بعدم یه ازمایش گرفتن گفتن انزیما کبدت بالاست،بعد سونو و سی تی اسکن و نم ...

لطفا برای برادرم خیلی دعا کنید. خودم هر دردی داشته باشم اما برادرم سالم باشه. خیلی خیلی التماس دعا دارم 

لطفا برای برادرم خیلی دعا کنید. خودم هر دردی داشته باشم اما برادرم سالم باشه. خیلی خیلی التماس دعا د ...

دعا کنید  خدا به مادرم و جونی خودش رحم کنه 

انشالله که خیره عزیزم.

همه امید به خدا هست که به خیر  بگذره. اگر برادرم  طوریش بشه من نابود میشم. از خدا می خوام هیچ کس تو موقعیتی که من هستم قرار نده 

الان پیش دکتر علویان میره 

دکتر خودم اصفهانه کلی دکتر رفتم یکی از یکی بیسوادتر بود .دکتر صانعی واقعا دلسوزه همه میگفتن باید عمل کنی ولی این دکترم میگفت چون جوونی خییییلی زوده بخوایی شکمت برش بخوره و مکافات بکشی واسه همین چندبار فرستادم شیراز و پیگیر کارام شد تا خداروشکر حل شد.

شمام پرس و جو کنید تو همون تهران به حرف یه دکترم نباشید انشالله که خدا به مادرت و برادرت رحم میکنه و دکترا میگن مشکلی نیس.

💖
دکتر خودم اصفهانه کلی دکتر رفتم یکی از یکی بیسوادتر بود .دکتر صانعی واقعا دلسوزه همه میگفتن باید عمل ...

می خوام همین کارو انجام بدم جواب نمونه برداری بیاد. دکتر علویان ریس انجمن هپاتیت ایران هست. اما باید به چند تا دکتر نشون بدم بینم اون ها نظرشون چی هست 

من انزیمام خیلی خیلی رفته بود بالا دنبال علتش بودن دکترا ولی چیزی پیدا نکردن بعدش خود به خود اومذ پا ...

عزیزم یسوال دارم لزتون انزیمای کبدیتون ک رفته بودبالابیلیروبینم رفته بودیانه؟میشه راهتمابی کنی

انزیمای کبدی نرمال

ولی بیلیروبین توتال ۳دهم 

بیلیروبین ایندایرکت درحد ۱دهم بالاس 

سونوهم هنوزنرفته

خیلی ناراحتم  

وخدایی که بشدت کافیست