2777
2789
عنوان

خانومای باردار لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم به مدل قرار گرفتنش ربط داره من از هفته ی ۷.۸ تکونش رو حس کردم الانم که واضح  جفتم خلفی ...

هفت و هشت 😳😳😳اونایی هم که بارداری دومشونه هفت و هست حس نمیکردن شما چیو حس کردین 😳😳😳بچه اونجا ۵گرمم نیس 

واقعا😲😲😲😲وای چرا اخه 😥😥اخه ماه های اخر همه ترک بر میندارن واسه شما خیلی زود بوده.من الان اصلا ...

چمیدونم والا ترک ک ارثیه مامانم پره ترکه خواهرمم همین ولی هیچ کدومشون انقد زود نبوده تازه من ماهای اول ویار داشتم سه چار کیلو هم کم کردم با این حال شکمم بزرگ شد  الان نسبت ب قبل بارداریم شاید دو کیلو بیشتر شده باشم کمتر البته

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
شما چند هفته حس کردین؟

هفته ۱۸عزیزم اولش مثل پر زدن پروانه تو شکمم بود فک میکردم یه پروانه تو پهلوم حرکت میکنه و بال میزنه بعد چن روز مثل حباب های ریز حس کردم که هی تو شکمم میترکید الاانم که قشنگ متوجه میشم ضربه هاشو 

من با سنم ترک زده برا اینه که فک کنم داره بزرگ میشه ولی شکمم اصلا پنج ماهمه و کلا شکمم تخته شما بچتو ...

نمیدونم هفته دیگه میرم سونو تو ان تی گف شاید دختر بشه

واای نه من تا زیر سینم شکمم بزرگ شده ولی گرد نیس یه کل مسخره ایه انگار یه زن چاقم نه حامله😂

به نظرم به مدل قرار گرفتنش ربط داره من از هفته ی ۷.۸ تکونش رو حس کردم الانم که واضح  جفتم خلفی ...

وا اصلا امکان نداره😕اون اندازه یه نقطه هم بوده چطوری حس کردین

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪
نمیدونم هفته دیگه میرم سونو تو ان تی گف شاید دختر بشه واای نه من تا زیر سینم شکمم بزرگ شده ولی گرد ...

عزیزم 😂😂😂دیگه دردسرای بچه همیناس من پهلو دارم و شکمم زیاد مشخص نیس کلا اگ مانتو بپوشم که هیچی دیده نمیشه دراز که میشم شکمم تخت میشه سرپا ک هستم اندازه یه پرتغال شاید شکم داشته باشم 

چمیدونم والا ترک ک ارثیه مامانم پره ترکه خواهرمم همین ولی هیچ کدومشون انقد زود نبوده تازه من ماهای ا ...

منم فقط شکمم بزرگ شده وزنم اضاف نکردم😕حتما روغن زیتون بزن شاید کم تر ترک بخوره

هفته ۱۸عزیزم اولش مثل پر زدن پروانه تو شکمم بود فک میکردم یه پروانه تو پهلوم حرکت میکنه و بال میزنه ...

اخی عزیزم 😘پس منم از 18هفته امکانش هس حس کنم

عزیزم 😂😂😂دیگه دردسرای بچه همیناس من پهلو دارم و شکمم زیاد مشخص نیس کلا اگ مانتو بپوشم که هیچی دید ...

😂 من دیگه تحمل بیشتر شدنشو ندارم بخدا همین الانم شبا کلافم خوابم نمیبره حس چاقی مفرط دارم یه کار کوچیک میکنم نفسم میگیره میگم الان اینه واااای ب حال نه ماهگی😂

هفت و هشت 😳😳😳اونایی هم که بارداری دومشونه هفت و هست حس نمیکردن شما چیو حس کردین 😳😳😳بچه اونجا ۵ ...

من بچه ی دوممه و حسش کردم شاید کسه دیگه ای هم میگفت باورم نمیشد ولی کاملا حسش میکردم الانم قشنگ‌ تکون میخوره و ضربه هاش رو کاملا حس میکنم .اون زمان یجوری ول میخورد و یه کوچولو ضربه میزد مثله نبض

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم 😂😂😂دیگه دردسرای بچه همیناس من پهلو دارم و شکمم زیاد مشخص نیس کلا اگ مانتو بپوشم که هیچی دید ...

من فقط شکمم تیز شده سنو ان تی هم گفته پسره😂