2777
2789
عنوان

خانومای باردار لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه ی دوممه و حسش کردم شاید کسه دیگه ای هم میگفت باورم نمیشد ولی کاملا حسش میکردم الانم قشنگ‌ تکو ...

عزیزم اونجا ک شما میگی فقط یه دونه قلب بوده با یه دونه دم اخه اصلا خرکتی نداره که بخوای حس کنی احتمال رگ ائورتت بوده اخه خیلیا رگ ائورت رو با حرکت جنین اشتباهرمیکیرن شایدم شما استثنا بودین

نه دیگ دوتا باشن سونو میگه😅

پس اینا کین میگن دو قلو داشتیم یکی پشت اون یکی قایم صده نفهمیدن تا موقع زاییدن!!

تازه مورد داشتیم طرف سه قلو داشته گفتن بچت عجیب الخلقه س سه تا دست داره دنیا اومدن دیدن سه تاس!

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
وا اصلا امکان نداره😕اون اندازه یه نقطه هم بوده چطوری حس کردین

والا نمیدونم ولی مطمئنم 

اخه جالبه یه نفر که ۳تا بچه داشت بهم گفت من سر هر ۳تا بچم حس میکردم از ۴۰ روز به اونور همون هفته ی ۷.۸میشه دیگه...منم همینجوری گفتم ممکن‌نیست باهاش بحث کردم گفتم تلقین‌میکردی لابد امکان نداره و...

جالبه من موق بحث باردار بودم و هفته ی ۵ بعد اخرایه هفته ی ۷ منم دقیقا دیدم دارم حس میکنم در حالی که سر پسرم که بازم خیلی زود تکون خورد بود من اخرایه ماه ۳حس کردم وارد ماه ۴ که شده بودم ولی اتفاق افتاد برام الان و خودمم در تعجبم الانکه قشنگ شیرین که میخورم تکوناش رو واضح حس میکنم به نظرم به مدل قرار گرفتن جفت ربط داره 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم اونجا ک شما میگی فقط یه دونه قلب بوده با یه دونه دم اخه اصلا خرکتی نداره که بخوای حس کنی احتما ...

نه فقط من نیستم از خیلی ها هم شنیدم

در ضمن برو سرچ کن نت حرکت جنین از ماه هفتم آغاز میشه ولی انقدر کوچیکه و حرکات ضعیفه که معمولا خیلی دیرتر حس میشه...

من رفتم نت خوندم ببینم ممکنه حرکتش باشه که دیدم آره درسته 

جاهایه دیگم هم تیر میکشید یا یجوری تکون میخورد ولی کلا فرق داره حسش میکردم دقیقا رفتم سونو هم دیدم همونجا رو گذاشته دستگاه رو

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج