2777
2789
عنوان

خانومای باردار لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 56 پست
والا منم همینم اصا نمیدونم کجاس😁 وااای فقط یه شکم گنده دارم و ویار و یه مقدار حالت تهوع اینا علامت ...

😂من جالبیس اینجاس که علائمی هم ندارم واسه همین شک میکنم به بودنش😂ترک شکم از الان؟

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شکم اوله.بعضیا میگن بچه اول و 16هفته حس کردن😐

توهم زدن . اون تکون خورردن بچه نبوده . نبض بوده . بچه تکون بخوره قشنگ انگار تو شکمت یه چیزی داره‌حرکت میکنه. بعد هم شما جفتت قدامیه یا خیییلی دیر حس میکنی یا کمتر از جفت خلفیها

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...
من خواهرم قدامی بود گف ۵ ماهگی حس کردم😁 من جفتم فونداله احتمالا زودتر میفهمم

اره من هنوز 4ماهم تکمیل نشده😕بنظرم برم تو 18 هفته شاید کم کم یه چیزی حس بشه

😂من جالبیس اینجاس که علائمی هم ندارم واسه همین شک میکنم به بودنش😂ترک شکم از الان؟

از الان چیه از هفته شیش ترک خوردم الان ک یه بند شکمم میخاره بیشتر شده گلاب ب روت اونجامم ترک خورده😂

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
توهم زدن . اون تکون خورردن بچه نبوده . نبض بوده . بچه تکون بخوره قشنگ انگار تو شکمت یه چیزی داره‌حرک ...

نه گلم توهم نیست من خودم 13 حس میکردم قشنگ یه چیزی مثل لول خوردن بود. زیر دستگاه سونو مطمعن شدم حرکت خود نی نیمه. دکترم تایید کرد

به نظرم به مدل قرار گرفتنش ربط داره من از هفته ی ۷.۸ تکونش رو حس کردم الانم که واضح 

جفتم خلفی هستش

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
از الان چیه از هفته شیش ترک خوردم الان ک یه بند شکمم میخاره بیشتر شده گلاب ب روت اونجامم ترک خورده😂

واقعا😲😲😲😲وای چرا اخه 😥😥اخه ماه های اخر همه ترک بر میندارن واسه شما خیلی زود بوده.من الان اصلا هیچ ترکی ندارم مثل قبل بارداریم هس 

چقد زود شکمت بررگ شده و ترک زده ترک‌ ک برا ماهای اخره

چبدونم والا شانس منه هنوز آنومالی نرفتم مانتوم بهم تنگ شده😐

البته وزن زیادی اضافه نکردما شاید یکی دو کیلو حس میکنم باده شاید نه؟😞

رونمم یه ترک کنده برداشته😁

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
واقعا😲😲😲😲وای چرا اخه 😥😥اخه ماه های اخر همه ترک بر میندارن واسه شما خیلی زود بوده.من الان اصلا ...

ماه فت به بعد روغن زیتون بزن‌ ماساژ بده من زیاد ترک‌نخورده شکمم ولی نفهمیدم به پهلوهام نزدم‌ اون‌قسمتا ترک‌خورده

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
چبدونم والا شانس منه هنوز آنومالی نرفتم مانتوم بهم تنگ شده😐 البته وزن زیادی اضافه نکردما شاید یکی ...

من با سنم ترک زده برا اینه که فک کنم داره بزرگ میشه ولی شکمم اصلا پنج ماهمه و کلا شکمم تخته شما بچتون دختره ؟؟؟اخه تو دختر میگن ورم و شکم بزرگ میشه خیلی