2777
2789
عنوان

خانومای باردار لطفا بیاین

232 بازدید | 56 پست

سلام .خانوما من باردارم 15هفته و 6روزم ولی هیچ حرکتی حس نمیکنم هیچی فقط شکمم یخورده بزرگ شده و سینه هام.شما چند هفته حس کردین؟بنظرتون امکان داره از چند هفته من حس کنم؟

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووو  خیلی زوده من برا سونو آنومالی تازه یه کوچولو شروع کردم حرکتارو حس کردم 27هفته به بعد اوج ...

سنو انومالی چند هفته بودین؟

عزیزم شکم اول اگه بارداری تا ۲۱ هفته هیچی حس نمیکنی. من شکم اول ۲۱ هفته حس کردم . ولی شکم دوم الان حاملم از ۱۴ هفتگی تکوناشو حس میکنم. عجله نکن زوده هنوز

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...
من ۱۷ هفته و سه روزم فقط حرکت روده هامو حس میکنمدنبال چیی تو😁 فک کنم از هفته ۲۰ به بعد کم کم حس می ...

😂😂😂اینقدر توجه میکنم ولی هیچی حس نمیشه 

عزیزم شکم اول اگه بارداری تا ۲۱ هفته هیچی حس نمیکنی. من شکم اول ۲۱ هفته حس کردم . ولی شکم دوم الان ح ...

اره شکم اوله.بعضیا میگن بچه اول و 16هفته حس کردن😐

😂😂😂اینقدر توجه میکنم ولی هیچی حس نمیشه  

والا منم همینم اصا نمیدونم کجاس😁

وااای فقط یه شکم گنده دارم و ویار و یه مقدار حالت تهوع اینا علامتای نینیمه ینی اگه شکمم بزرگ نمیشد ب وجودش شک میکردم😂 عاها با یه عالمه ترک شکم😂

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤