2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره. اینکه. با جون. و دل. بخوای شرطه. 

ارهه خیلی مهمه

من سر ایین نامه 3 بار امتحان دادم ولی شهر 1 بار

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
وای روزای اول وحشتناک بود از بس خرابکاری میکردم بااینکه دفعه دوم شهری قبول شدم  و دفعه اولم با ...

من یه مشگل بزرگی که دارم اینه

وقتی تو جاهای شلوغ رانندگی میکنم نمیدونم چطوری دقیق بدونم فاصلم با ماشینای اینوری و اونوری  که دارن میرن چقدره؟

شما از کجا این فاصله هارو تنظیم میکنید که به ماشینای بغلی نخورید؟

من یه مشگل بزرگی که دارم اینه وقتی تو جاهای شلوغ رانندگی میکنم نمیدونم چطوری دقیق بدونم فاصلم با ما ...

همه راننده های مبتدی از اینجور مشکلات دارند. یا مثلا وقتی میخوان سبقت بگیرن نمیدونن چقدر با ماشین عقبی فاصله دارند. همه این ایرادها با رانندگی روزانه برطرف میشه.

به مرور ابعاد ماشین دستت میاد و میفهمی که الان مثلا ماشینت میخوره به فلان مانع یا نه.

من مینشستم توی ماشینِ خاموش و بدون نگاه کردن ب دنده، دنده جا میرفتم. از توی آیینه هام ماشین های عقبی رو نگاه میکردم که مثلا پراید سفید که سر فلان کوچه وایستاده توی آیینه چه اندازه س.

میگم رانندگی حفظ کردنی نیست. عملی هست. اصلا هم سخت نیست. اولش آره گیج کننده س.

متاسفانه همه مکانیک های شهر مرد هستند. تعویض روغنی ها مرد هستن. باطری سازها همه آقا ....  مجبوریم بریم پیش اونا.

باید انقدر جسور باشی که یک موقع تصادف پیش امد سریع به ۱۱۰ زنگ بزنی و مدارک از مقصر بگیری. نترسی. مردها اکثرا به زنها زور میگن و نمیترسن ولی کافیه شوهرت کنارت باشه مثل سوسک نگات میکنن   و از ترس قمبل میکنند