2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه تا زمانی که خودم ماشین نگرفتم شوهرم بهم ماشین نمیداد بعد دوسال که گواهی نامه گرفتم برام ماشین خرید یه ما هر شب یه ساعت خودش کنارم میشست و من رانندگی میکردن بعد اونم چند بار با ماشین خودش دنبالم میومدتا اینکه راه افتادم تا حالا ام تصادف نکردم 

وای روزای اول وحشتناک بود از بس خرابکاری میکردم بااینکه دفعه دوم شهری قبول شدم  و دفعه اولم با ...

ممنون عزیزم. مردا. یه جور ی ادعای. رانندگیششون میشه انگار فیل هوا کردن همیشه هم از این لحاظ خودشون. رو بالا. تر از. زنا میدونن 

من روز دوم تعلیمم بردتم تو اتوبان هییییچ مشکلی نداشتم انقدر عاشق رانندگی بودم زود یاد گرفتم

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
ممنون عزیزم. مردا. یه جور ی ادعای. رانندگیششون میشه انگار فیل هوا کردن همیشه هم از این لحاظ خودشون. ...

اره ولشون کن بذا خوش باشن خخخخ 

شمام خودتو دست پایین نگیر از همین اول هعی از خودت و رانندگیت تعریف کن که کسی جرات انتقاد نداشته باشه خخخ

چقد طول میکشه بنظرت  بتونم گواهینامه بگیرم در بدبینانه ترین حالت شوهرم اعتماد بنفسمو کشته😔😔

وای نه گلم چرا نگرانی.....ثبت نام کنی ازمون مقدماتی رو قبول شی (ازمون ساده از کتاب)

بعد برات ۱۲ جلسه کلاس میذارن...تو اون دوازده جلسه در بدبینانه ترین حالتش  جلسه ی سومش صددرصد یاد میگیری ماشینو تو کوچه خیابونها برونی 

بعدش دیگه تمرین و تکرار برای کنترل بیشتره 

نهابتا اگ خیلی ابراد داشته باشی دو یه کلاس اضافه برات میزنه 

)اصلا نگران نباش )