2777
2789
عنوان

سوال درمورد قرص جلوگیری. کمک

77 بازدید | 4 پست

من ماه پیش ال دی میخوردم 12پریود شدم این ماه هنوز پریود نشدم. واینکه این ماه قرص مصرف نکردم. 

اگه الان شروع کنم قرص بخورم دکترم قرص یاسمین داده. آیا پریود میشم. یا تموم بشه قرص میشم؟ 

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 

خب الان که ۱۲ ام رد شده شما هنوز پریودی نشدی چرا...حامله نیستی یک وقت؟ قرص جلوگیری رو بعد از اینکه مطمئن شدی باردار نیستی باید بخوری

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹
خب الان که ۱۲ ام رد شده شما هنوز پریودی نشدی چرا...حامله نیستی یک وقت؟ قرص جلوگیری رو بعد از اینکه م ...

نه بیبی چک زدم منفی بود

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید ببینی علتش چیه که.پریودی نشدی..این مهمتره و اینکه الان شروع کنی به خوردن و بعد قطع کنی معلوم نیست پریود بشی یا نه؟ ..اگه نمیخوای باردار بشی باید به دکتر بگی که از این قرصای تنظیم عادت ماهیانه بهت بده که عادتت مرتب بشه

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹