2777
2789
عنوان

تک فرزندی اره یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 72 پست

من تک فرزندم!  خوبی زیاد داره اما بدی هاش بیشتره... 

الانم خودم بچه دار نمیشم خیلی سختهههه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

خب ببین به نظر من سنگ تموم که نمیشه گذاشت کلا

چون تو دنیای امروز که هر روز یه چیز جدید در میاد،یه کلاس بهتر پیدا میشه هر چقدر هم بدوئیم نمیتونیم همه رو در اختیار بچه بذاریم و اصلا از نظر روانی هم به صلاح بچه نیست،نه مثل قدیم که بچه ها حسرت یه دوچرخه به دلش بود نه سنگ تموم گذاشتن،باید اعتدال رو حفظ کرد

ولی با تک فرزندی مخالفم

یعنی تو دنیای امروز به نظر من لازمه بچه یه یار داشته باشه،یه همدم

که البته محقق شدنش بستگی به سبک تربیتی داره،اگه چندتا بچه بیاریم ولی مهر و محبت رو بهشون آموزش ندیم در آینده به درد هم نمیخورن

من میگم یا اصلا بچه نیاریم یا دوتا بیاریم

تازه اونم دو تا پشت هم که به درد هم بخورن،همدیگه رو درک کنن

اونی که بعد۷,۸سال بچه دومش رو میاره،صرفا خودش هوس نی نی کرده والا نیاورده که به درد هم بخورن

حالا اگه این وسط جنسیت بچه ها هم متفاوت بشه دیگه اصلا هم رو نمیفهمن

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو اقوام یک دونه تک فرزند داریم که تو‌ نوجوونی دچار یکسری مشکلات روحی روانی شده بود کلا بچه نیاز داره به خواهر و برادر 

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
نظر شخصیمه ( کلی عرض می کنم ) مفهوم سنگ تموم  خیلی نسبی !!!!! ولیکن نظرم اینه ک آدم باید ش ...

مگه بچه میترسم که بیاد زحمت بکشه باید بیاد که خوش باشه زندگی کنه خوش بگذرونه ،ما که این همه زجر و زحمت کشیدین چی شدیم چه مشت آدم استرسی و ناراحت و مریض که دلمون خوش بخور نمیری داریم ،چه فایده زندگی نکردیم !

مثلا میگم ها خیلی ها رو میبینم سه تا یا چهار تا بچه هستن پدر و مادرشون هم هیچ وقت به خاطر تعداد زیادی فرزند که داشتن نتونستت چه مالی و چه حمایتی خیلی ساپورتشون کنن خواهر و برادرها هم الان با هم رابطه خوبی ندارن من همش فکر میکنم برای خود این ادم اگر تک فرزند بود خیلی بهتر بود حداقل با امکانات مالی و احساسی بیشتر که داشت پیشرفت بهتری تو زندگی میتونست بکنه

مگه بچه میترسم که بیاد زحمت بکشه باید بیاد که خوش باشه زندگی کنه خوش بگذرونه ،ما که این همه زجر و زح ...

منم نظرم به شما نزدیک هست،نمیگم بچه نیاید خودش تلاش و کوشش کنه ولی تلاش کوشش وقتی معنی میده مه ما امکانات درست و کافی برای پیشرفت براش فراهم کردیم و در محیط درست قرار داده باشیمش

دوستان من منظورم نبود که مشکل مالی دارم منظورم این بود به نظرتون تک بچه با امکانات خوب و کافی مالی ا ...

ببینید دوست من من خودم کلی خواهر و برادر دارم 😂 خدا رو بینهایت شکر .... الحمدلله روزی هممون هم رسیده و زندگی متوسط به بالایی داریم بازهم خداروشکر  ....پدرو مادرم به شدت معتقدند که هر بچه ای که بدنیا میومده وضع مامان و بابام بهتر میشده و‌میگن اگر یک دونه بچه داشتیم داراییمون هم الآن اینقدر نبود که این همه بچه داریم.... و خیلی کمتر از اینها میبوده وسعشون اگر فقط یک دونه فرزند داشتند .... در روایات هم هست که سفره ای که دست توش بیشتر باشه روزی اش هم بیشتره ...

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

صد در صد باهات موافقم‌و منم مثل شما فکر‌میکنم . کسایی رو میشناسم‌ک‌۶.۷ تا بچه ان ولی سال تا سال همدیگه رو نمیبینن و هرکدوم درگیر زندگی خودشونن با کلی عقده از کودکی و حسرتاشون .

تک فرزندی ک توی رفاه باشه و خوب تربیت بشه خیلی بهتره . مگر اینکه واقعا بتونی نیازها و آینده ی هر دو رو تامین کنی 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...