میدونم از نظر روانشناسی تک فرزندی خوب نیست ولی از طرف دیگه ای بحث مسایل مالی هست که من دوست دارم بتونم کامل و در حد خیلی زیاد به بچه برسم لطفا نباید بگید که مگه نسل ما که تو اینهمه کمبود بزرگ شد چی شد و فلان به نظر من نسل ما خیلی ارزوهاش و استعداد هاش به خاطر این کمبود ها برباد رفت ،نود درصد نسل ما از نظر روحی اسیب دیده و صدمه خورده هستیم که بخشیش به خاطر همین کمبودهاس که باهاش بزرگ شدیم،ما در ظاهر خونه زندگی و ماشین شرایط خوبی هم داریم ولی مخارج بچه و این که بتونی براش سنگ تموم بزاری چیز دیکه ای هست ،با این اوصاع کار و درامد که هر چی مخارج داره بیشتر میشه درامد بر عکس داره کمتر میشه،
نه. لا. No. خدا هربچه ای ک میده روزیشم میده برکت میاد خونتون بزرگ شن ب درد هم میخورن من الان حسرت ی خواهرو میخورم و حتما سه تا دختر برا بچم درس میکنم 😍😘خواهرشوهرام ۶تان کیف میکنن کنار هم
همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
دوستان من منظورم نبود که مشکل مالی دارم منظورم این بود به نظرتون تک بچه با امکانات خوب و کافی مالی اینده بهتری خواهد داشت بچه ای که پدر و مادر کامل بتونن ساپورتش کنن یا بچه ای که دو تا یا سه تا یا یکی خواهر برادر داره ولی پدر و مادر اونطور که باید و شاید نمیتونن ساپورت کنن (مخصوصا مسایل مالی)من هر چی فکر میکنم میبینم اولی بهتره