میدونم از نظر روانشناسی تک فرزندی خوب نیست ولی از طرف دیگه ای بحث مسایل مالی هست که من دوست دارم بتونم کامل و در حد خیلی زیاد به بچه برسم لطفا نباید بگید که مگه نسل ما که تو اینهمه کمبود بزرگ شد چی شد و فلان به نظر من نسل ما خیلی ارزوهاش و استعداد هاش به خاطر این کمبود ها برباد رفت ،نود درصد نسل ما از نظر روحی اسیب دیده و صدمه خورده هستیم که بخشیش به خاطر همین کمبودهاس که باهاش بزرگ شدیم،ما در ظاهر خونه زندگی و ماشین شرایط خوبی هم داریم ولی مخارج بچه و این که بتونی براش سنگ تموم بزاری چیز دیکه ای هست ،با این اوصاع کار و درامد که هر چی مخارج داره بیشتر میشه درامد بر عکس داره کمتر میشه،
من فقط یه برادر کوچیکتر دارم خیلی وقتا و خیلی جاها از خواسته های خودممیزنم که خانوادمبتونن خواسته ...
اینکه شما از خواسته خودت میگذری بخاطر برادرت نشانه ی انسان بودن هست ببخشید ما در زندگی انسانی باید اینها رو تجربه کنیم بلانسبت حیوان که نیستیم ،دهه های بعدی هم باید این از خود گذشتن ها رو در درجه اول درون خانواده یاد بگیرند و الا با این دید اگر آدم بخواد یک فرزند. بیاره که این از خود گذشتن ها رو یاد نگیره تو خانواده ..... بلانسبت حیوان تحویل جامعه میدن حیوانی با خوی درنده و خود برتر بین که میخواد همه چیز فقط برای او باشه بلکه از حیوان هم پست تر چون حداقل حیوانات به بچه هاشون شکار و کسب روزی و غیره رو یاد میدن ولی پدر و مادری که فقط فرزند یکی یکدونشون رو تامین میکنن😑...
دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
خوب مسلما وقتی تعداد بیشتره هم رسیدگی مالی کمتره هم وقت گذاشتن و رسیدگی تربیتی اینو نمیشه کتمان کرد، ...
تربیت نامناسب به تعداد بچه ها بستگی نداره پدر و مادر اگر خودشون کینه ای و خودخواه نباشند بچه ها هم با هم دیگه اینطوری نیستند بچه هایی که با خواهرا و برادرشون تو بزرگسالی به مشکل میخورند سابقه پدرو مادر شون رو ببینی متوجه میشی که اونها هم همینطور سر کینه و خودخ.اهی با برخی اقوام قطع رابطه بودن و این ویژگی به بچه هم منتقل شده،خالا اگر تک فرزند. باشه به جای اینکه رابطش با خواهر و برادرش خراب بشه،رابطش با خاله و عمو و دوست و رفیق خراب میشه تازه بدتر هم هست چون تجربه ی ایثار و از خودگذشتگی و ... رو هم نداره همیشه همه چیز برا خودش بوده و بس و کلا روابط اجتماعی تک فرزندها هم مشکلتر از بچه هایی هست که خواهر و برادر داشتند
دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه شما از خواسته خودت میگذری بخاطر برادرت نشانه ی انسان بودن هست ببخشید ما در زندگی انسانی باید ا ...
منظورماز تامین کردن این نیست که یه بچه ی لوس و ننر پرورش بدیم ، ولی باید بتونیم تو این جامعه حداقله نیازهاشو برآورده کنیم و امکاناتی در اختیارش بذاریمکه بتونه پیشرفت کنه . من شخصی رو میشناسم ک با اینکه فوق العاده با استعداد بود و بهترین دانشگاه سراسری همقبول شد ولی فقط و فقط به خاطر اینکه خانوادش نتونستن پول یه کرایه ماشین و یا همین هزینه های کوچیکشو تامین کنن ادامه تحصیل نداد و با اون همه استعداد خونه نشینشد . این انصافه !!!
کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
بچه ها کسی تک فرزند هست که بیاد از تجربیاتش برامون بگه؟من دوست تک فرزند دارک ظاهرا که خیلی دختر خوب و نرمالی هست و روابط اجتماعی خوبی داره،ولی بازم میخوام اگر کسی تک فرزنده از تجربش بگه
تربیت نامناسب به تعداد بچه ها بستگی نداره پدر و مادر اگر خودشون کینه ای و خودخواه نباشند بچه ها هم ب ...
والا من نمیتونم قضاوت کنم چون خودم نه تک فرزند بودم و نه خانواده پر جمعیت ،من خودم یک خواهر دارم ،ولی خوب دوست تک فرزند دارم که خیلی دختر خوب و نرمالی با روابط اجتماعی بالاست،تجربه خانواده پر جمعیت هم خودم ندارم ولی خوب چند تا از دوستام که خانواده پر جمعیت داشتن نظر خودشون این بود که خوب نیست و ترجیج میدادن کمتر باشن به یک سری دلایل ،حتما یک عده هم راضین و خدا رو شکر رابطه خوبی با خواهر برادر ها دارن،خدا رو شکر که شما راضی هستی عزیزم
من تک فرزندم الانم 32 سالمه پدر و مادرم از لحاظ مالی خیلی بهم میرسن ولی من انقد تنهام که حاضرم همه ر ...
میدونی البته یک چیزی بگم ،خوااهر برادر اگر پشت سر هم و همجنس باشن خوبه معمولا صمیمی هستن ولی در غیر این صورت معمولا خیلی نمیتونن صمیمی باشن ،الان خواهر شوهر من با شوهرم ۹ سال و با برادر شوهرم ۷ سال تفاوت سنی داره و من احساس میکنم خیلی تنهاست بنده خدا چون دوست صمیمی هم نداره،برادرها هم هر کدوم سر کار و زندگی خودشون هستن و جوری نیست که به خاطر سرایط سنی و اینها با خواهرشون خیلی مثلا رفیق یا صمیمی باشن البته خوبن با همدیگه ولی خوب میدونی چی میگم دیگه اونجور صمیمیتی ندارن ،من بارها بهش گفتم بگرد و یک دوست صمیمی برای خودت پیدا کن ولی خوب نتونسته ادم بعضی وقتها باید سعی کنه خودش تنهایی خودشو پر کنه
میدونی البته یک چیزی بگم ،خوااهر برادر اگر پشت سر هم و همجنس باشن خوبه معمولا صمیمی هستن ولی در ...
عزیزم قبول دارم حرفتو ولی ادم که یه چیزی رو نداره همیشه حسرتشو میکشه مثلا شوهرم 3 تا برادر دلره همش میگه کاش تک بودم همه توجه ها به من بود ولی من که ندارم دلم میخواست داشته باشم کلا ادما متفاوتن من دیدم تک فرزندایی رو که خیلیم راضی بودن ولی چون خودم راضی نبودم با فاصله سنی 4 سال برای دخترم یه خواهر اوردم که تنها نمونه
منظورماز تامین کردن این نیست که یه بچه ی لوس و ننر پرورش بدیم ، ولی باید بتونیم تو این جامعه حداقله ...
پدر من واقعا مرد زحمتکشی بودنو هستن و برای تامین کردن هزینه های زندگی واقعا شب و روز تلاش میکردن و همیشه شاکر خداوند بودن و هستند والآن هم با ۷۰ سال سن ماشاءالله همچنان اولین فردی هستند که برای کسب روزی حلال صبح از خونه میرن بیرون،از همه سحر خیز ترند و فعالتر