2777
2789

اگر مردی ۱۰ سال عاشق دختری باشه و از جون دوسش داشته باشه اما احساس کنه اون دختر بی تفاوته و اونقدر که اون دخترو دوست داره دختر دوستش نداره 

و بالاخره بعد از ده سال از سر خستگی بره با کسی که بهش معرفی کردن ازدواج کنه و یکسال بعد از ازدواج‌ بفهمه دختره هم خیلی دوسش داشته و خب این اقا توی این بی تفاوتی دختره بی تقصیر نبوده به دلایلی،

الان هم توی زندگی مشترکش مشکل خاصی نداشته باشه اما خب راضی نیست و عشق اولی رو نسبت به زنش نداره

فکر میکنید یه مرد چه تصمیمی میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید هااااا ولی از بیشعوریشه اگه زندگیشو بهم بزنه ۱۰ سال زمان کمی نبود که بتونن عشقشونو بهم ثابت کنن . اون زن بدبخت چه گناهی کرده؟ بمونه سرزندگیش .عشق بعد از ازدواج خیلی وقت ها پایدارتره .

از اين اگه ها تو زندگي خيييييييلي پيش مياد

همه ماها تو زندگيمون بارها پيش اومده گفتيم اگه اينكارو ميكرديم،اگه اينو ميگفتيم،اگه اينجوري ميشد و ......

ولي مهم اينه عاقل باشه و واقعيت زندگيشو ببينه