2777
2789
عنوان

چرا مامانم اینجوری شده

935 بازدید | 23 پست

من هفته پیش ۷هفته بودم که خونریزی زیادی کردم

رفتم دکتر و علاوه بر شیافهام بهم امپولم داد و گفت علایم سقطو داری

پس برو امپولو بزنو بخواب تو خونه تا انشا الله بلا رفع بشه

شوهرم میرفت سر کار و منم خیلی گرسنه میشدم

زنگ زد به مامانم گفت یه مشکلی پیش اومده اگه ممکنه بیاین یه چند روز مراقب پریسا باشین

حالا خونریزیم رفع شده

ولی مامانمم یه جوری شده انگار به زور اوردنش

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

الان من خیلی گرسنمه و میرم تخم مرغ درست میکنم.مامانم دراز کشیده و غذا نمیپزه..

دیگه اون میخوابه تو خونمو من ازش پذیرایی میکنم و میوه میارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کنم؟

بنده خدا خیلی کمکم کرده ولی انگار دیگه خسته شده یا کلا میخواد بره پیش بابام.نمیدونم

اخه منم دیشب خم شدم فقط ۳دقیقه پودر ریختم توالت فرنگی رو شستم وه یه وقت مریض نشم دیگه نمیتونستم صاف وایستم

چیکار کنم

مادرای الان فرق کردن با ما در ای قدیم،حس و حال ندارن،یه کار میکنن بیست بار میگن،حق میدم بهشون چون گرفتاریا زیاد شده،اعصاب ها مث قدیم راحت نیست،توقع نکن از هیچ کس حتی مادرت یه کارگر یا پرستار بگیر کاراتو بکنه هر روز

به نظر من ازش تشکر کن و بهش بگو دیگر حالت بهتره و به کمکش احتیاج نداری

والاه این کنار شما بودنش باعث حرص و جوشته فعلا و دوباره ممکنه خطرساز بشه خدایی نکرده

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......
مادرای الان فرق کردن با ما در ای قدیم،حس و حال ندارن،یه کار میکنن بیست بار میگن،حق میدم بهشون چون گر ...

۲ماه پیش مامانم مریض شدو درگیر بیمارستانو فشار

بخدا خودم سوندشو خالی میکردم لگن میذاشتم زیرش.یه ماه شوهرمو ول کردم رفتم پیشش

ولی اون با منت برام کار میکنه

واقعا من روم نمیشه بگم خواهر شوهر یا مادرشوهرم بیان جای مامانم.بعدا پشت سرم حرف میزنن ک مادرش نیومد جمعش کنه

به نظر من ازش تشکر کن و بهش بگو دیگر حالت بهتره و به کمکش احتیاج نداری والاه این کنار شما بودنش باع ...

اره واقعا خیلی حرص میخورم.همش منتظره باهام دعوا کنه یا مسخره کنه

مثلا شوهرم میگه پریسا تو پانشو خودم میرم فلان چیزو میارم

مامانم صداش در میاد میگه اوووووووه بذار پاشه چیکارش داری

میدونم دارم نق میزنم ولی خب چاره ای ندارم

پرستارا هزینه هاشون خیلی زیاده اونوقت باید تحمل اینم داشته باشم وقتی مخارج به شوهرم فشار اورد مامانمو بکوبه تو سرم

۲ماه پیش مامانم مریض شدو درگیر بیمارستانو فشار بخدا خودم سوندشو خالی میکردم لگن میذاشتم زیرش.یه ماه ...

پس مادرت بنده خدا مریضم هست،نگاه ظاهرش نکن،حتما جون نگهداری از شمارو نداره،پرستار بگیر،خانواده شوهرم گفتن بگو مادرم خواست بیاد بازم خودم نداشتم،مادرم کشش نداره

پس مادرت بنده خدا مریضم هست،نگاه ظاهرش نکن،حتما جون نگهداری از شمارو نداره،پرستار بگیر،خانواده شوهرم ...

نه خداروشکر خوب شد.چشبندگی مثانه داشت با عمل سرپایی خوب شد خداروشکر.فقط دکترا دیر فهمیدن .یکی میگفت عفونته یکی میگفت کلیه اس.یکی میگفت کلیه اش از بین رفته.بعد فهمیدن چسبندگی مثانه داشته که بازش کردن و فشار خونش تنظیم شد

میدونم دارم نق میزنم ولی خب چاره ای ندارم پرستارا هزینه هاشون خیلی زیاده اونوقت باید تحمل اینم داشت ...

چه ربطی داره کارای شخصی ما به خانواده هامون مگه مادرهای ما کارگر بی جیره مواجبن،واس خودشون پیش شوهر شون عزت و احترام دارن،حالا شما دستت درد نکنه تونستی کمک مادرت کردی که وظیفت بوده،حالا مادرت نمیتونه سنی ازش گذشته،شوهرت بیشتر کار کنه خرج زن و بچشو بده،مادرتو جلوی همسرت کوچیک نکن،نداره مشکل خودشه،ما در شما یکبار بزرگ کرده و جهاز داده و شوهر داده،چند بار باید زحمت یه بچه رو کشید،این مشکل همسر شماس،ربطی به خانوادت نداره

با ای وی اف باردار شدم و خیلی سختی کشیدم

مثلا میگم مامان دکتر گفته خیلی گرمیجات نخورم 

زردچوبه زعفرونو اینارو کم کنیم تو غذا 

هیچوقت گوش نمیده

چه ربطی داره کارای شخصی ما به خانواده هامون مگه مادرهای ما کارگر بی جیره مواجبن،واس خودشون پیش شوهر ...

ولی دورو بر من همه همیشه مراقب بچه هاشونن

حتی مادربزرگم

بعدم مامانم ۴۰سالشه ماشالله

توی خونواده ی ما اگه مادرجونم بفهمه مامانم نمونده پیشم اونا بهش حرف میزنن.میدونی چی میگم؟من از مامانم توقعی دارم که اون از مادر خودش داره و تا بوده و هست مادرا مواظب بچه هاشون بودن نه برعکس

اگه الان دوره ایه که مامانا عوض شدنو اعصاب و حوصله ندارن

بچه ها عوض نشدن؟

نمیدونم شاید من توقعم زیاده.بهش میگم دستش درد نکنه دیگه خوب شدم میتونه بره

به نظرم باید تنهایی سر کنم