2777
2789
عنوان

چرا عکسا ک تو پلیس به علاوه ده

141 بازدید | 22 پست

گرفته میشه چقدر بد برای احراز هویت برای  ثبت نام برای گواهینامه😕😕😕😕  شماها چیکار کردی عکس آتلیه استفاده شد یا عکس ک تو پلیس +10 میگیرن  

جهنم بابا عکس گواهینامه اس دیگه برا همه زشته

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خیلی بد عکس میگیرن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مال پلیس اضافه میشه 

معمولا اگه قبلش یه میکاپ نو میکاپ بزنی قشنگ تر میوفتی

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

روی گواهینامه عکس کجا استفاده شد برات

هنوز گواهینامه نگرفتم ولی همین عکسه است

مثل داستان کارت ملیه، ۱۵ سالگی رفتم عکس گرفتم شبیه عجوزه افتادم، با سبیل و پیوندی و صورت پف

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

برا من که افتضاححح بود .یه چشمم داشت و و نگاه میکرد یکی راستو ..انگار با مشتتتت کوبیده بودن زیر یه چشمم 😆😆😆🤕🥴🤣🤣.موقع کارت ملی گرفتنی .از خود مرکزش تا خود خونه ازشدتت خندهه دیگه ریسههه میرفتم تو ماشین .شوهرم 🧐😐😑😶بود 

خدا خیرش بده عکاسو .هر وقت حرصی باشم عکسه رو که میبینم .حالم عوض میشه کالا غصم یادم می‌ره 🫠😖🥴🤣🤕🤣🤣😆

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

مال پلیس اضافه میشه معمولا اگه قبلش یه میکاپ نو میکاپ بزنی قشنگ تر میوفتی

نمیدونم فقط میدونم با خودن فرق داره شبیه نی مثلا صورت من گرد اصلا کشیده نیس بعد تو عکس بیش از اندازه صورت کشیده و بد اصلا واقعا شبیه نی ولی عکس اتلیه شبیه 

پس چیکار کنم عکس احراز هویت استفاده نشه اخه رو گواهینامه چرا باید اونجوری باشه کارت ملی کم بود اونم ...

کاریش نمیشه کرد .برا منو ببینی دوستام عوضیا عکس گرفتن از رو گواهینامه م رو کیک تولدم ک سوپرایز کردن چشبوندن🤣🤣🤣🤣🤣قشنگ ادم فضایی