2777
2789
عنوان

بازاریاب های بیمه عمر لطفا

3700 بازدید | 20 پست

سلام و عرض ادب خدمت دوستان میخوام اگر ممکنه راهنمایی کنید فعالیت تو این بخش چطوری هست و یا یه سری سوال درمورد درآمدش 

لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون 

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄

من پدرم بازاریابه بیمه هاشو من صادر میکنم

درامدش بستگی به میزان پولی داره که فرد بیمه شده پرداخت میکنه . چون هرچی بیشتر پرداخت کنه میتونی سرمایه فوت بیشتری بگیری و سود هر بیمه میشه یه درصدی از سرمایه فوت . 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
من پدرم بازاریابه بیمه هاشو من صادر میکنم  درامدش بستگی به میزان پولی داره که فرد بیمه شده پرد ...

میشه بیشتر راهنمایی کنی من میخوام کارو با بچه کوچیک شروع کنم اصلا شدنی هست بازاریابی خیلی سخته راستی مثلا میشه توضیح بدی با کمترین مبلغ بیمه مثلا چقدر میگیره و ایا فقط یه بار از هر نفر پورسانت میگیره یا هر ماه که پول واسه بیمه طرف میده یه درصدی داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی کار سختیه باید خیلی سر زبون دار باشی تا بتونی جذب کنی . من خودم که نتونستم کسی رو جذب کنم ولی پدرم فن بیانش خوبه و میتونه . پورسانتش تا زمانی هست که بیمه شده قسط پرداخت کنه . اگه بیمه 20 ساله بگیره و قسطشو مرتب بده تا 20 سال سودشو به حساب شما میرزن .شرایط پرداخت قسط هم ماهانه داره و سه ماهه و شش ماهه و یکساله . اگه ماهانه پرداخت کنه هر ماه به شما سود میدن . اگه سه ماهه باشه هر سه ماه یه بار سودشو میریزن . الان پدرم خونه نیست عصر ازش میپرسم که چقدر درامد داره بهت میگم. 

من پدرم بازاریابه بیمه هاشو من صادر میکنم  درامدش بستگی به میزان پولی داره که فرد بیمه شده پرد ...

عزیزم میشه اگه فرصتش رو داری کامل اطلاعات بهم بدی در واقع شما الان نمایندگی بیمه رو دارید خیلی رفت و آمد داره با شرکت اصلی یا میشه کارها رو اینترنتی و تلفنی انجام داد اصلا درامدش صرفه اقتصادی داره اینکه چطور مشتری جذب کنم هم شرکت دخالت میکنه یا هر طور بخوام میتونم کار کنم یا اینکه باید چطور شروع کنم قرارداد با هام میبندن مزایا یا بیمه واسه بازاریاب در نظر میگیرن حقوق ثابت چطور. راستی اگر بتونم یه تعداد بیمه کنم میتونم تا چند وقت درامد داشته باشم از اونها حقوق ماهیانه است یا اینکه بعد از هر جذب راستی سرمایه اولیه هم میخواد

ببخشید طولانی شد عزیزم اگر کمکم کنی ممنونت میشم 

خیلی کار سختیه باید خیلی سر زبون دار باشی تا بتونی جذب کنی . من خودم که نتونستم کسی رو جذب کنم ولی پ ...

مرسی عزیزم ممنون میشم اگه واسم پیگیری کنی 

پدرم قبلا نمایندگی بیمه داشت . الان سیار . اینترنتی بیمه هارو صادر میکنه و پول به حسابش میریزن. جذب مشتری بیمه واقعا سخته . باید به هرکسی که میرسی واسش توضیح بدی از همسایه و بقالی و فامیل و ... دیگه شرکت دخالتی تو جذب مشتری نداره .  حقوق ثابت نداره . مزایای خاصی هم نداره . گفتم که سودشم هم تا زمانی که بیمه شده قسطشو پرداخت کنه به شما تعلق میگیره . 

پدرم قبلا نمایندگی بیمه داشت . الان سیار . اینترنتی بیمه هارو صادر میکنه و پول به حسابش میریزن. جذب ...

اگر بدونم هر بیمه حدودی چقدر پورسانت داره خیلی عالی میشه اخه من به واسطه شغل قبلیم خیلی شرکت ها اشنا هستم که اگه بشه پرسنلشون رو جذب کنم  و گرنه با بچه نمیتونم مویرگی ویزیت کنم

عزیزم منو یادت رفت 

عزیزم پرسیدم . گفت مثلا بیمه ای که ماهی 50 تومنه که حداقلشه میتونی 15000000 سرمایه فوت بگیری . که سود 3 درصد از 30 درصد سرمایه فوت . که میشه حدود ماهی 3 هزار تومن . باید واسه سود زیاد بیمه با مبلغ بالا بگیری و بیمه های زیادی داشته باشی