2777
2789
عنوان

بابام ميخواد بچه دار شه 😏😂😳

1921 بازدید | 101 پست

سلااام.  ما دو تا بچه ايم كلا 

من ٢٤ سالمه و خدا بخواد يه تو راهي دارم تو دلم

خواهرم ٣١ سالشه و دو تا پسر ٩ و ٤ ساله داره 

مامان و بابام ٤٩ سالشونه 

چند روزه بابام به مامانم گير داده كه تا وقت داريم و تو ميتوني باردار شي بيا بازم بچه بياريم 😂😂😂

يعني مامانم نميدونه بخنده يا حرص بخوره 

بابام شديدا بچه دوست داره مخصوصا دختر. 

جالبتر اينكه من و خواهرم و مامانم تو يه ساختمونيم و بچه ها كلا پيش مامان و بابام هستن يعني اونا اصلا تنها نيستن. نميدونم چرا بابام انقدر بچه دوست داره و بازم حوصله بزرگ كردن بچه رو داره 

تازه هر دو شاغلن و ميگه تا چند سال ديگه بازنشست ميشيم و وقتمون آزاده واسه بچه داري 

مامانمو كارد بزني خونش درنمياد 😂😂😂

خدايا مرسي ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 آفرین به بابات

ولی نکنن همچین کاریو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

ماشالله به دل جونش.شوهر احمق منم 3ماهه خونمو تو شیشه ریخته بچه میخواد .من دوتا دارم کوچیکه سه سالشه بزرگه 7.نمی دونم چرا این تصمیم و گرفته

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....

خوشبحالشون من انقددلم میخوادبچه دارشیم ولی وضع مالینون خوب نیست زمستون میشم ۳۰ساله خ ناراحتم عاشق بچه ام و نداریم بچه بیاریم

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

من و داداشمم طی دوماه هردو عروسی کردیم رفتیم‌.مامان بابام تنها شدن.خیلیم جوونن ماشالله.عمه منم هی بهشون میگه یکی بیارید جوونتر میشید باهاش😂😂

🎀کاربر قدیمیم🎀البته اهمیتی نداره صرفا جهت اطلاع گفتم💞

پدرشوهر منم عاشق بچست .

اون شب مادرشوهرم گف پسرتو بده ما فقط شبا بیا ببینش 

گفتم به شرطی که تو شناسنامتون ثبتش کنید بهش ارث و میراث برسه 😂😂😂😂😂😂

تو خوبی ؛ مثل خاطره ی یکبار سفر به شمال                        برای یک خانواده ی فقیر ...!                              ♤ تو همیشه در یادِ منی ♤ 
خوشبحالشون من انقددلم میخوادبچه دارشیم ولی وضع مالینون خوب نیست زمستون میشم ۳۰ساله خ ناراحتم عاشق بچ ...

به حق اين ماه عزيز شرايط جور ميشه. زيادي هم لازم نيست فول باشي. تا خدودي به فكر باشي كافيه. بقيه ش با خودش مياد ان شاالله

خدايا مرسي ❤️
من و داداشمم طی دوماه هردو عروسی کردیم رفتیم‌.مامان بابام تنها شدن.خیلیم جوونن ماشالله.عمه منم هی به ...

اينا هم خيلي از سنشون جوونتر ميزنن. مخصوصا مامانم 

خدايا مرسي ❤️