2777
2789
عنوان

بابام ميخواد بچه دار شه 😏😂😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 101 پست
ممنون عزیزم.موارد خوب خیلی پیش اومد برای ازدواجم.اخریش هفته گذشته بود.ولی امان از روزی که آدم به تنه ...

خیلی متاسفم ، اما بنظرم فراموش کن و تشکیل خانواده بده چند سال دیگه که سنت بره بالا پشیمون میشی ، دلت میخواد دور و برت شلوغ باشه ، تو نزدیکانم داشتم همین مورد رو و بعدها که پا به سن گذاشتن متوجه شدن چه ظلم به خودشون کردن الان جوونی و موقعیتشو داری ازش استفاده کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی متاسفم ، اما بنظرم فراموش کن و تشکیل خانواده بده چند سال دیگه که سنت بره بالا پشیمون میشی ، دلت ...

دوست عزیزم...همه همین رو میگن...ولی چون سالهای زیادی رو تنها بودم الان دیگه حوصله فرد جدید و خانواده جدید رو ندارم.اگه گاهی هم به ازدواج فکر میکردم از وقتی عضو سایت شدم کلا قیدشو زدم😑

ممنون عزیزم.موارد خوب خیلی پیش اومد برای ازدواجم.اخریش هفته گذشته بود.ولی امان از روزی که آدم به تنه ...

خب خداروشکر که مورد خوبم دارید الکی رد نکنید.تا کی تنهایی؟هرچی هم عادت کرده باشید بلخره نیاز به همدم دارید و شما دو مرحله از ما جلوتری بخاطر تجربه هاتون قشنگ میتونید انتخاب خوبی  داشته باشید به امید خدا.حتما هم یه مشاور برید کمک‌میکنه

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید

ااای جااان خدا بابات و حفظ کنه.چقدر دلش بزززررررگه افرین و احسنت و خوش به حالتون بخاطر داشتن همچین پدر مهربونی ....خونه مال پدره شما نشستید دیگه درسته؟؟؟احسنت.خدا بابای شما و ما رو نگه داره

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
ااای جااان خدا بابات و حفظ کنه.چقدر دلش بزززررررگه افرین و احسنت و خوش به حالتون بخاطر داشتن همچین پ ...

قربونت نظر لطفته. 

نه خونه واسه پدرم نيست. شوهر من و خواهرم با هم برادرن چون پولمون به يه واحد جدا نميرسيد پول گذاشتيم رو هم و بابام هم خونه خودشو فروخت اومديم يه ساختمون خريديم كه از هم دور نباشيم. در اصل دو سوم خونه مال پدرمه ولي كل ساختمون به درخواست شوهرامون به نام بابامه 

كلا مهم نيست خونه مال كيه هر كي هرچي داره مياره وسط خدا رو شكر 

خدا پدر شما رو هم حفظ كنه براتون. ❤️😍😍

خدايا مرسي ❤️
قربونت نظر لطفته.  نه خونه واسه پدرم نيست. شوهر من و خواهرم با هم برادرن چون پولمون به يه واحد ...

خیییلی هم خوب..دلتون همیشه شاد باشه عزیزم بسیار عالی

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...

عزیزم در مورد تعیین جنسیت میخواستم ازت سوال کنم. چطور سونوگرافی با قطعیت تو سونوی ان تی بهتون گفته بچه دختره؟تهران هستی؟پیش کدوم سونوگرافی رفتی.اخه میگن هفته ۱۸میشه قطعن گفت

عزیزم در مورد تعیین جنسیت میخواستم ازت سوال کنم. چطور سونوگرافی با قطعیت تو سونوی ان تی بهتون گفته ب ...

تهران هستم 

پيش دكتر داريوش دليري رفتم و گفت دختره 

دكتر معروفيه و از همه مناطق بيمار داره 

تجربه ش بالاست و دستگاهاش پيشرفته ى كارش دقيق

خدايا مرسي ❤️