2777
2789
عنوان

بابام ميخواد بچه دار شه 😏😂😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 101 پست
تو این سن زن وشوهر معولا ازاین شوخیا زیاد میکنن مامان وبابای من از این شوخیا میکردن

چند روزه واسه مامانم جنگ اعصاب راه انداخته. اصلا شوخي نميكنه متاسفانه 😂😂😂

خدايا مرسي ❤️

مامان منم ۴۹سالشه.من برم خیلی تنها میشن.بهش میگم تا فرصت داری نی نی بیار.میگه بلا به دور.

میگم خب پس از پرورشگاه بچه بیارین بزرگش کنین.یه بچه ای هم صاحب خونواده میشه.

میگه حوصله ی بچه ندارم.

من برم دلم میمونه اینجا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اينا هم خيلي از سنشون جوونتر ميزنن. مخصوصا مامانم 

پدرت خودخواهه دنبال یه سرگرمیه بدون فکر کردن به اینده اون بچه که یه عمر مجبوره با دوتا ادم مسن زندگی کنه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

نکنن اینکارو ..عموی من و دایی بچه اخرن ..همین سن پدر و مادرتون بودن مادربزرگم اینا ...طفلی ها اصلا کمبود محبتن .‌همش پیری و بی حوصلگی بابا و مامانشون رو دیدن ‌روشون نمیشده بگن مادرش اینا. چ سنی هستن

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
به حق اين ماه عزيز شرايط جور ميشه. زيادي هم لازم نيست فول باشي. تا خدودي به فكر باشي كافيه. بقيه ش ب ...

خداازدهنت بشنوه عزیزم نه زیادی نمیخوام فول باشم خ ادم کم توقعیم ولی واقعا زیر خط فقریم بااین گرونی ها 

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
قیمت پوشک وبه پدرت بگو حتما انصراف میده😂 بعدهم لابد پولداره دلشون دخترمیخواد یه سرهم به بازار بزنن ...

الآن بخاطر همین قیمت پوشک زوج های جوونم از بچه دار شدن منصرف میشن.

آخه خییییییلی گرونهههههههه😭😭😭😭

قیمت پوشک وبه پدرت بگو حتما انصراف میده😂 بعدهم لابد پولداره دلشون دخترمیخواد یه سرهم به بازار بزنن ...

اره وضع ماليشون شكر خدا رو به راهه 

😆😆😆

خدايا مرسي ❤️
خداازدهنت بشنوه عزیزم نه زیادی نمیخوام فول باشم خ ادم کم توقعیم ولی واقعا زیر خط فقریم بااین گرونی ه ...

الهی بگردم توکل کن به خدا ، خدا روزی رسونه مطمئن باش تولکت به خدا باشه خدا خودش بهتون برکت میده از پس هزینه بچه هم برمیاین 

الآن بخاطر همین قیمت پوشک زوج های جوونم از بچه دار شدن منصرف میشن. آخه خییییییلی گرونهههههههه😭😭😭 ...

من خودمم میخواستم دومی رو بیارم ..کلا منصرف شدم بخاطر قیمت پوشک🙃

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞