2777
2789
عنوان

بابام ميخواد بچه دار شه 😏😂😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 101 پست
نکنن اینکارو ..عموی من و دایی بچه اخرن ..همین سن پدر و مادرتون بودن مادربزرگم اینا ...طفلی ها اصلا ک ...

اره بابا. مامانم قبول نميكنه كه. فقط تعريف كردم بخنديم بدونيد عجب باباهايي پيدا ميشن 😂

خدايا مرسي ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الآن بخاطر همین قیمت پوشک زوج های جوونم از بچه دار شدن منصرف میشن. آخه خییییییلی گرونهههههههه😭😭😭 ...

ببم سایز4 خریدم 47 بایه بسته چوشک ساده 14 ازکلی فروش تازه!😖

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
الهی بگردم توکل کن به خدا ، خدا روزی رسونه مطمئن باش تولکت به خدا باشه خدا خودش بهتون برکت میده از پ ...

ممنون عزیزدلم لطفابرام دعاکنید بخدا خ گناه داریم😢😢😢😢😢

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
اره بابا. مامانم قبول نميكنه كه. فقط تعريف كردم بخنديم بدونيد عجب باباهايي پيدا ميشن 😂

کاره خوبی میکنه . بابای منم میگه .مادرم ۴۶سالشه .بابام ۵۰ .. اما مامانه منم زیر بار نمیره .و منم نمیزارم😌 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
آخی.ای جانم.ایشاا... اوضاع ثبات پیدا کنه برای بچت یه خواهر یا برادر بیاری.

قربونت ممنون😗😍

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
الآن بخاطر همین قیمت پوشک زوج های جوونم از بچه دار شدن منصرف میشن. آخه خییییییلی گرونهههههههه😭😭😭 ...

نمونه اش من فقط پوشاک نیست که فقط پوشک بودبخدا کهنه میبستم خرج ازمایشات طول بارداری ودکتراینا😢😢😢😢😢😢

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍