2777
2789
عنوان

کارهای خنده دار تو خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 9310 بازدید | 78 پست
من تو خواب خوابهای سه بعدی میبینم.  یه شب خواب میدیدم دارم نماز میخونم. یهو با صدای بابام به خ ...

😅😅😅.شوهر منم خوابش که سنگین میشه به حالت سجده میخوابه از بچگی عادتشه

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلی از بچگی اینجوریه ..همینک خوابش میبره می.گوزه

بیچاره شوهرش😅

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

یبارم شوهرم تو خواب داشت حرف میزد البته خواب بعد از ظهر بودـ.ـدیدم داده حساب کتاب میکنه چقدر پول خرج کرده اونروز ...بدبختی پنجاه تومن هم من گرفته بودم وسط حرفاش گفت پنجاه هم عفریته..اولش نفهمیدم بعد متوجه شدم منظورش از عفریته من بودم😀

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

شوهر منم چند سال پیشا نیسان داشت بار جابه جا میکرد .هر شب تو خواب قیمت بارهاشو واسه من میگفت.

شوهر منم چند سال پیشا نیسان داشت بار جابه جا میکرد .هر شب تو خواب قیمت بارهاشو واسه من میگفت.

برا من عادتشه هر شب حساب کتاب میکنه ک اونروز چقدر خرج کرده برا همین بیشتر وقتا تو خواب هم میگه

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
یبارم شوهرم تو خواب داشت حرف میزد البته خواب بعد از ظهر بودـ.ـدیدم داده حساب کتاب میکنه چقدر پول خرج ...

بعد بهش گفتی چیزی نگفت😀

من تو خواب خوابهای سه بعدی میبینم.  یه شب خواب میدیدم دارم نماز میخونم. یهو با صدای بابام به خ ...

خدا خیرت بده خیلی خندیدم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
بعد بهش گفتی چیزی نگفت😀

قهر کردم پنجا تومنو دادم ب خودش گفتم نمیخام کلی قسم خورد ک تو خواب نفهمیده چی گفته...منم گفتم ۵۰بزار روش اشتی کنم صد تومن گرفتم..شب بعدش پیشش نبودم قطعا از اسامی بدتر استفاده کرده

قهر کردم پنجا تومنو دادم ب خودش گفتم نمیخام کلی قسم خورد ک تو خواب نفهمیده چی گفته...منم گفتم ۵۰بزار ...

ای ادم زرنگ😈😅😅

حالا ی چیز جالب دیگه هم یادم اومد ولی ربطی بخواب نداره بگم؟؟

بگو