سرمو خاروندم و به شوهرم نگاه میکردم و باخودم میگفتم این کیه اصلا نمیشناختمش انگاری آلزایمر گرفته بودم بعدم دوباره سرمو گذاشتم رو پشتی خوابیدم
تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر عمه من شبا تو خواب می.گوزه...ینی فقط کافیه چشاش بسته بشه ب رگبار میبنده همرو...بعد عقد اولین بار بود رفته بود خونه مادر شوهرش میگفت جای همرو تو پزیرایی انداختن باهم بخابیم..بدبخت میگفت از ترسم تا صب چشامو نبستم بعد اذان دیگه نفهمیده چجوری خوابش برده فقط با صدای خنده چند نفر بیدار شده دیده ای دل غافل کاری ک نباید میشد شده...
تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
یه سریم اوایل عقدمون رفتیم مسافرت بعد خیلی خسته بود شب رسیدیم رفت رو تخت خوابید منم رفتم حموم بعد اومدم کنارش دراز کشیدم رفتم تو بغلش یهو داد زددد نیاااا بغلم بیشرف نامحرم من زن دااارم, 😂😂😂😂😂😂😂😂😣وای خدا پوکیده بودم از خنده
خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi انواع سفارش پذیرفته میشود 😍