2777
2789
عنوان

کارهای خنده دار تو خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 9310 بازدید | 78 پست

من تو خواب بیدار شدم نشستم 

سرمو خاروندم و به شوهرم نگاه میکردم و باخودم میگفتم این کیه اصلا نمیشناختمش انگاری آلزایمر گرفته بودم بعدم دوباره سرمو گذاشتم رو پشتی خوابیدم 

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
😂😁😂😁حسن

میبینی تو روخدا, 😂😂😂😂😂😂😂

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینی تو روخدا, 😂😂😂😂😂😂😂

😁😂😁😂😁اره

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
من تو خواب بیدار شدم نشستم  سرمو خاروندم و به شوهرم نگاه میکردم و باخودم میگفتم این کیه اصلا ن ...

خدا نکشتت 😅😅😅😅😅😅

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
دخترم دوسالو نمیمشه امروز صب ساعت ۶ بلند بلند توخواب میگفت الو الو الووووو دستشم رو گوشش بود

ای جانم خدا حفظش کنه🤗

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

من تو خواب خوابهای سه بعدی میبینم. 

یه شب خواب میدیدم دارم نماز میخونم. یهو با صدای بابام به خودم اومدم دیدم پتو رو مثل چادر پیچیدم به خودم و سجده کردم. تازه پشتم به قبله بود😂

بابام پرسید چیشده. گفتم هیچی سردمه😂😂😂😂😂

وزن فعلی ۷۰وزن هدف ۶۱

دختر عمه من شبا تو خواب می.گوزه...ینی فقط کافیه چشاش بسته بشه ب رگبار میبنده همرو...بعد عقد اولین بار بود رفته بود خونه مادر شوهرش میگفت جای همرو تو پزیرایی انداختن باهم بخابیم..بدبخت میگفت از ترسم تا صب چشامو نبستم بعد اذان دیگه نفهمیده چجوری خوابش برده فقط با صدای خنده چند نفر بیدار شده دیده ای دل غافل کاری ک نباید میشد شده...

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
خدا نکشتت 😅😅😅😅😅😅

😂😂😂😂😂😂

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
دختر عمه من شبا تو خواب می.گوزه...ینی فقط کافیه چشاش بسته بشه ب رگبار میبنده همرو...بعد عقد اولین با ...

وا خواب گو*زی داره😅😅

چندروز بود عروسی کرده بودیم،تازه خوابیده بودیم یهو شوهرم گفت رااااستی یه سورپرایز برات دارم،گفتم چی؟!گفت اون روز توباغ یه عکس باحال انداختم برو گوشیمو بیارنشونت بدم.منم گفتم میشه فردا نشون بدی خوابم میادگفت باشه بخواب.فرداش هرچی گفتم عکسه کو گفت کدوم عکس براش تعریف کردم کلی خندید گفت جدی نگیرمن توخواب حرف زیاد میزنم!!!!

یه سریم اوایل عقدمون رفتیم مسافرت بعد خیلی خسته بود شب رسیدیم رفت رو تخت خوابید منم رفتم حموم بعد اومدم کنارش دراز کشیدم رفتم تو بغلش یهو داد زددد نیاااا بغلم بیشرف نامحرم من زن دااارم, 😂😂😂😂😂😂😂😂😣وای خدا پوکیده بودم از خنده

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍