2777
2789
عنوان

کارهای خنده دار تو خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 9310 بازدید | 78 پست
آخه قربونت آدم تو خواب چه کاری میتونه بکنه😄😅

مثلا لگد بزنه 😝

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اونایی که تو خواب میگوزن معمولا یا یبوست دارن یا سندروم روده تحریک پذیر که با خستگی و استرس تشدید میشه ۰ بطور کل اگه هر روز اجابت مزاج داشته باشن این اتفاق بندرت می افته 

شاید خواسته بویی رو دور کنه🤣🤣🤣🤣🤣

نه بابا چشماش بسته بود .بعدشم من بیدار بودم بو کجا بود😡

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

یه شب انگار از خستگی داشتم خروپف میکردم و شوهر جان نامردی نکرد و ازم فیلم گرفت 🙈 صبحش کلی خندیدیم 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
چندروز بود عروسی کرده بودیم،تازه خوابیده بودیم یهو شوهرم گفت رااااستی یه سورپرایز برات دارم،گفتم چی؟ ...

وای من از ترس سکته میکنم اگه یکی خواب باشه و باهام حرف بزنه 😨😰

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
وای من از ترس سکته میکنم اگه یکی خواب باشه و باهام حرف بزنه 😨😰

من اوایل خیلی میترسیدم چون حتی پامیشد بره سرکار!به زورمیخوابوندمش که بابا ساعت تازه دونصفه شبه دیگه عادت کردم البته الان خیلی کمترشده

من یبار خابیده بودم بعداش تو خواب نیدیم مادر شوهر داره شلوارمو در میاره بعد بیادر شدم دیدم شوهرم داره اون کارو مکنه نصف شب زده بود ب سرش میخاست 😂😂😂

اللهم عجل ولیک الفرج       ؛امین یارب العالمین؛

وای من یه خاطره دارم خیلی ضایعست😁

یه سری خواب بودیم نصفی شبی یهو من زااااااااااااااااااارت با صدای بلنددددد،بیچاره شوهرم با وحشت از خواب پرید بغلم کرد گفت چی شده عزیزم خواب بد دیدی.منم از فرصت سواستفاده کردم با یه حالت مظلومی گفتم آره😶.اونم گفت نترس عزیزم بعدم بغلم کرد و خوابید🤣🤣🤣

آدم‌ باید خودش عاقل باشه😊
وای من یه خاطره دارم خیلی ضایعست😁 یه سری خواب بودیم نصفی شبی یهو من زااااااااااااااااااارت با صدای ...

😅😅سو استفاده گر

من اکثر اوقات وقتی خوابم و دستشوییم میگیره،حال ندارم پاشم برم،تو خوابم خواب دستشویی رفتن میبینم😁

یا بار اوایل عقدمون همینطوری شدم بعد دیدم با یه حس خوبی زیرم گرم گرم شد یهو از خواب پریدم  دیدم ای خاااک جیش کردم تو جام🤣🤣

شانس آوردم همسر خان پیشم نبود وگرنه سوژه میشدم اساسی

آدم‌ باید خودش عاقل باشه😊