2777
2789

امروز تو يه مركز خريد بچه ي كوچيكي رو ديدم كه يه چيزي رو به زور مي خواست كه مادر پدر براش بخرن ، مادر هم مي گفت نمي خره و نمي توني باگريه هر چيزي رو به دست بياري ، خلاصه كه بچه با جيغ و فرياد اونجا رو گذاشت رو سرش أونقدر كه گفتم اين حنجرش زخم شد . شما ها كه بچه داريد چي كار ميكنيد؟ تا حالا براتون پيش اومده؟ 

خدا حفظ کند تو را که هدیه ی خدایی 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که عقیدم اینه که اگه بچه حرف زور بزنه خودش پاره کنه نباید به حرفش گوش داد.این اصل تربیتی منه 😆😆😆

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
هزاربارپیش اومده اصلاکار به گریه نمیکشه زودمیخرم چون درهرصورت مجبورم بخرم پس بهتر بایه توضیح و تدکر ...

آخه اونطوري هم هيچ وقت نميشه بهش نه گفت؟ 

آخه اونطوري هم هيچ وقت نميشه بهش نه گفت؟ 

بچه تا۵سال قاطع بودن بی فایده واسش قضیه عمارت و پادشاه .الان دخترم بزرگترشده باصحبت میشه راضی اش کرد اما بچه کوچیکتر واقعا سخته که درک کنه 

من اگه نخوام بخرم یا بدونم خواسته بچم غیر معقوله همیشه گولش میزنم مستقیم نمیگم نمیخرم که بچه م گریه  کنه یا عقده بشه واسش. همیشه گولش زدم کار به گریه هم نکشیده و در کنارش گذشتیم با این روش تربیتی دیکتاتوری اصلا موافق نیستم

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
من اگه نخوام بخرم یا بدونم خواسته بچم غیر معقوله همیشه گولش میزنم مستقیم نمیگم نمیخرم که بچه م گریه ...

آخه اونوقت ميفهمه بهش دروغ ميگيد؟

من که عقیدم اینه که اگه بچه حرف زور بزنه خودش پاره کنه نباید به حرفش گوش داد.این اصل تربیتی منه 😆😆 ...

اونم داشت خودشو پاره ميكرد، ولي هم آبروي مادرو برد هم بيچاره ها مجبور شدن برن

نميشه أصلا آدم بچه رو ببينه اينجوريه ديگه با خودش نبره، يا أصلا از همون بچگي ياد بگيره كه فقط تولد كادو ميگيره ؟ آخه خيلي نااميدكنندست بري خريد اونوقت اينجري بشه🤕

اونم داشت خودشو پاره ميكرد، ولي هم آبروي مادرو برد هم بيچاره ها مجبور شدن برن

خوب کرد مادر بچه.بخدا به این بچه ها رو بدی سوارت میشن.بذار گریه کنه.اما بعدش ادب  میشه که قرار نیست هروقت برن بازار هرچی بخواد براش بگیرن 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹