2777
2789
عنوان

قهريم واسه اولين بار

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 54 پست
امشب خيلي دلم سوخت براش از سركار خسته اومد من برد دكتر خيلي طول كشيد بعد برد خريد و تنهايي ميرفت تو ...

تو عنوانتون گفتین اولین بار ...نمی ارزه ناراحتی تون ادامه پیدا کنه...اگه گریه آرومتون میکنه کمی اشک بریزید و بعد با قدرت برای حفظ زندگیتون تلاش کنین

آیین تقوی ما نیز دانیم , لیکن چه چاره با بخت گمراه
خب مگه چیکار کرده ک این حسا بهت دست داده ی حس کنجکاوی بوده بیشتر ب نظر من، ولش کن اگه خیلی پیشو بگیر ...

ناراحتيم از اينه چرا تلاش نميكنه قانعم كنه فقط همين

لطفا گوسفند نباشيم😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحتيم از اينه چرا تلاش نميكنه قانعم كنه فقط همين

چون ساختار ذهن آقایون و خانوما فرق میکنه

ما توی یک مسئله به شدت دقیق میشیم تا بهمون اتهامی وارد بشه سریع آشفته میشیم و به دنبال رد اتهامیم

ولی آقایون در برخورد با این مسائل خونسردن به نسبت ما.و این نشونه ی خوبیه یعنی مسئله جدی نیست

تجربه 20 سال زندگی با یک مرد

ببین مردا تو هر سنی شیطنتشون و دارم 

من عموم این کارو کرده بوود و فقط به من میگفت بهش که گفتم چرا گفت دوستام و اذیت میکنم😐

منفی فکر نکن اون الان فک میکنه هرچی راجعبش یاداوری نکنه بهتره

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
اگه اين بود بازم جاي بخشش داشت

شاید هدفش این بوده اما بیخیال شده با توجه به این که میگی کاریم نکرده بود

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
شاید هدفش این بوده اما بیخیال شده با توجه به این که میگی کاریم نکرده بود

كلا غيرقابل هضم بود برام وااقعا بايد بگه دليلش رو وگرنه من رو خوش اخلاق رو ديگه نميبينه 

لطفا گوسفند نباشيم😑
كلا غيرقابل هضم بود برام وااقعا بايد بگه دليلش رو وگرنه من رو خوش اخلاق رو ديگه نميبينه 

ببین اون نمیدونه باید بگه خیلیییییی ارووم بشین بهش بگو بیا باهم حرف بزنیم و ازش بخواه توضیح بده ولی با ارامش

ببین اون نمیدونه باید بگه خیلیییییی ارووم بشین بهش بگو بیا باهم حرف بزنیم و ازش بخواه توضیح بده ولی ...

ببين صبا امشب ٤ساعت رفتيم بيرون هردو لام تا كام حرف نزديم من منتظر بودم اون بگه چته و سر حرف باز كنه من ناراحت بودم اون بايد شروع ميكرد

و هردو لال برگشتيم

يه مشكل ماهم حرف نزدنه يغني بلد نيستيم كي شروع كنه 

من كلا مغرورم دست خودم نيست

لطفا گوسفند نباشيم😑
ببين صبا امشب ٤ساعت رفتيم بيرون هردو لام تا كام حرف نزديم من منتظر بودم اون بگه چته و سر حرف باز كنه ...

ببین مردا اینجورین که وقتی ناراحتن باید دوور شن یاداوری نشه و معمولا سکووت میکنن و توضیحم تا وقتی عصبین نمیخوان بشنون

اما زنا بر عکسن

اون الان نمیدونه باید بگه فک میکنه بگه بدتر میشه خوب یکی باید بهش بگه تو باید حرف بزنی

ببین واسه یه اشتباه که نمیدونی چی بوده چی نبوده و احتمال داره سوتفاهم شده باشه واست نباید زندگی چند ساله خراب بشه که

ببين صبا امشب ٤ساعت رفتيم بيرون هردو لام تا كام حرف نزديم من منتظر بودم اون بگه چته و سر حرف باز كنه ...

منم مث شمام ...ولی قبول کنین مردا هوش عاطفیشون پایینه دست خودشون نیست...شاید اصلا دلیل رفتار شما رو ندونه .

ببین مردا اینجورین که وقتی ناراحتن باید دوور شن یاداوری نشه و معمولا سکووت میکنن و توضیحم تا وقتی عص ...

باهاتون موفقم خانم صبا .

منم مث شمام ...ولی قبول کنین مردا هوش عاطفیشون پایینه دست خودشون نیست...شاید اصلا دلیل رفتار شما رو ...

اره خنگن😑نه خب ميدونه ناراحتم اخه واضحه از چي از كي

لطفا گوسفند نباشيم😑