2777
2789
عنوان

قهريم واسه اولين بار

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 54 پست
ببین مردا اینجورین که وقتی ناراحتن باید دوور شن یاداوری نشه و معمولا سکووت میکنن و توضیحم تا وقتی عص ...

اره حق با شماست ولي به منم حق ميدين؟خداي ناكرده جاي من بودين چه ميكردين

لطفا گوسفند نباشيم😑

یه خاطره کوتاه بگم....پدر من مدرس خصوصیه شاگرد خانمم داره...اینا به کنار اینستاشم نزدیک 3000فالور داره

خانما بهش کامنت میدن .پدرم میگه قربان شما و یا عزیزم

آیین تقوی ما نیز دانیم , لیکن چه چاره با بخت گمراه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حق با شماست ولي به منم حق ميدين؟خداي ناكرده جاي من بودين چه ميكردين

نه من اصلا نمیگم شما بی مورد ناراحتینا اشتباه نشه 

من جای شما بودن قطعا ناراحت میشدم اماااا چیزی که مطمعنم اینه که با ارامش از شوهرم دلیل کارش و میخواستم و بهش توضیح میدادم که شاید اگه قانع نشم بدون این که بخوام بینمون سرد شه و این چیزی نیست که من میخوام چیزی که مهمه اینکه روی چیزی که مطمعن نیسی تصمیم نگیری

مردا تو یه دنیا دیگن واقعا درکی از دنیا زنونه ندارن

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
نه من اصلا نمیگم شما بی مورد ناراحتینا اشتباه نشه  من جای شما بودن قطعا ناراحت میشدم اماااا چی ...

ببخشيد وقتت ميگيرم مرسي كه وقت ميزارين شماها

واي اگه جوابش قانع كننده نبود و شما حس ميكردي داره دروغ ميگه يا ميترسه راستش بگه و ميدونستين عمرا به حقيقت نميرسين عكس العملتون چي بود

من نميتونم فراموش كنم اين برا خودم بده

لطفا گوسفند نباشيم😑
چون چیزی که تو دنیای من و شما انقد بزرگه برای اونها پیش پا افتاده اس. مطمئنم بهترین تصمیم وبهترین ع ...

قربونت حتما سعي ميكنم عزيزم مرسي كه هستين

لطفا گوسفند نباشيم😑
مادرمم دورادور دنبال کرده بود ...خخخخخ و نگران من بود .نزدیک بود به آشوب تبدیل بشه ولی من جلوشو گرف ...

بابا باريكلا به شما افرين الحق بيستي

لطفا گوسفند نباشيم😑
ببخشيد وقتت ميگيرم مرسي كه وقت ميزارين شماها واي اگه جوابش قانع كننده نبود و شما حس ميكردي داره درو ...

نه عزیزم این چه حرفیه

اول خیلی سعی میکردم با گارد نرم جلو چون گارد باعث میشه حتی اگه راست بگه هم باور نکنه ادم

ولی در غیر این صورت حتما بهش میگفتم ببین من به این دلایل با این توضیحت قانع نشدم ولی چیزی که هست حس درونی شوهرت و اولویت قرار بده  

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن