2777
2789
عنوان

قهريم واسه اولين بار

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 54 پست
با احترام به همه ی دوستان  ولی تو رو خدا انقدر افکار منفی رو به ایشون القا نکنین شما مستقیم ب ...

ممنون از همراهي دلسوزانت

ميگفت خواستم ديد جامعه رو نسبت به خانوما بدونم منم گفتم شما كه خودت مردي و با مردا گشتي اگه ديدشون ندوني عجيبه و من حرفت اصلا برام توجيه خوبي نيست و يه مشت چرت و پرت تحويلم داد

ميدوني دو روز و دو شبه خوره تو جونمه انگار و ادم وقتي غمگين باشه ناخوداگاه خنده به لبش نمياد الان حالم اينه

لطفا گوسفند نباشيم😑

عزیزم دلتو صاف بگیر ..

دیدتو اینقدر عوض نکن..دوست ندارم بهت فاز منفی بدم ..طلاق عاطفی راهش نیس..بیشتر فکر کن

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حاصل خودخواهی یک زن و غرور یک مردم... و از4 سالگی با پدرم هستم...

بميرم عزيزم ولي چه پدر خوبي داري كه اينقد عاقل بزرگ شدي جدي ميگم ماشالله

لطفا گوسفند نباشيم😑

از بچگی تو ی محیط کار پدرم بزرگ شدم اون مشغول کار بچگپدر مشغول کار تا غروب که بریم خونه

همه ی زندگیش وقف من شد .عاشقشم ولی...بماند

قصدم درد و دل نبوددد سرنوشت نفر سوم زندگیتون بود

موفق باش عزیزم

آیین تقوی ما نیز دانیم , لیکن چه چاره با بخت گمراه
عه شايد چرا به اين دقت نكردم و پاك شد

شک نکن ب خاطر همین بوده

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
عزیزم دلتو صاف بگیر .. دیدتو اینقدر عوض نکن..دوست ندارم بهت فاز منفی بدم ..طلاق عاطفی راهش نیس..بیش ...

وقتي از كسي دلچركيني و رودر رو بهت دروغ گفته نميتوني بغلش كني نميتوني بوسش كني نميتوني درددل كني باهاش

دلم يه گريه ميخواد كه كسي نبينه خودم باشم و به جاي خلوت

لطفا گوسفند نباشيم😑
وقتي از كسي دلچركيني و رودر رو بهت دروغ گفته نميتوني بغلش كني نميتوني بوسش كني نميتوني درددل كني باه ...

درکت میکنم عزیزم ..تو زندگی همه ی ما چنین لحظاتی بوده ..از خدا میخام کمکت کنه و دلتو اروم کنه 

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
بميرم عزيزم ولي چه پدر خوبي داري كه اينقد عاقل بزرگ شدي جدي ميگم ماشالله

خدا نکنه....این بار با لحنی آمیخته به مهر ازشون بپرسین نه بازخواست چشماشون حقیقت رو بهتون میگن...بعد هم از خدا بخواین دل هر دوتون رو از عشق لبریز کنه...

آیین تقوی ما نیز دانیم , لیکن چه چاره با بخت گمراه
شک نکن ب خاطر همین بوده

ولي تو عصبانيت تندتند فالوراش و فالويينگاش رد كردم مورد خاصي نديدم كه بشناسم ولي بازم حق با توعه سايد

اگه دوباره نصب كنم همون اكانت هست،؟لفو نصب زد

لطفا گوسفند نباشيم😑
خدا نکنه....این بار با لحنی آمیخته به مهر ازشون بپرسین نه بازخواست چشماشون حقیقت رو بهتون میگن...بعد ...

امشب خيلي دلم سوخت براش از سركار خسته اومد من برد دكتر خيلي طول كشيد بعد برد خريد و تنهايي ميرفت تو مغازه ها من نميرفتم داخل و نهايت تلاشش كرد از دلم دربياره ولي مگه ميشه محبت واقعي رو زد خراب كرد بعد با پول خريد

لطفا گوسفند نباشيم😑
ولي تو عصبانيت تندتند فالوراش و فالويينگاش رد كردم مورد خاصي نديدم كه بشناسم ولي بازم حق با توعه ساي ...

اره اکانت مگه دلیت دائم کنه اونم باید بره تو سایت با لغو برنامه چیزیش نمیشع

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
دارم گريه ميكنم  اشتباهش تحقيرم كرد با خودم ميگم مگه چي كم دارم و چي كم گذاشتم

خب مگه چیکار کرده ک این حسا بهت دست داده ی حس کنجکاوی بوده بیشتر ب نظر من، ولش کن اگه خیلی پیشو بگیری فقط خودت اذیت میشی ب نظر من فراموشش کن

عاشقتم خدا