2777
2789
عنوان

کیا با مادرشوهرشون مشکل دارن ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3984 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو به جنهنم😛😛😛

خب من باهاش قطع رابطه کردم ولی خب دلم واسه شوهرم میسوزه میگم خب اینطوری خیلی غریبه برای این شاید عروسی نگیرم 

مراعهدیست با جانان ❤❤

شوهرت قبلا ازدواج کرده؟

احتمالا ادم سنتی هست و دلیلش اینه ک دوست بودین

حدس میزنم عروس اول از فامیلاش بوده😂😂

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
همسرتون خودش خوبه؟ راضی هستین ازش؟

چون همسرم منو دوس داره پشتیبانی میکنه اینطوره هرچی بهش میگم هیچوقت تو بحث ها طرف منو نگیر کلا بی طرف باش گوش نمیده مامانشم بدتر لج میکنه 

مراعهدیست با جانان ❤❤

وای دلم میخواد داد بزنم مادر شوهرای عزیز دست از سر پسراتون بردارین!نود درصد مشکل الان شده مادر شوهر.واسه من که هنوز ازدواج نکردیم مادرش همچین قیافه ای میگیره ازش بدم اومده حس میکنم عقده ایه بی دلیل برام قیافه گرفته

چرا؟ دلیلش چیه؟

شوهرم که پسر اولش بود تمام زندگیش رو گذاشته بود سر ننه اش و هیچ پول و پس اندازی نداشت یکبارم ازدواج کرده بود که با دخالت های مادرشوهرم تو عقد طلاق داد زنش رو

بعد که ما ازدواج کردیم اون دیگه  حمال و بانکش رو از دست داده بود ومن شدم دشمنش تا سال اولم همش زنگ میزد با گریه که طلاقش بده این تلفنی با من حرف زده نگفته سلام مامان و فقط گفته سلام.

ماجراهای من و مادرشوهرم بسیار عجیب و تخیلی هست و مسخره .یه کتاب میشه نوشت😤😤😤😁😁😁 

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
شوهرم که پسر اولش بود تمام زندگیش رو گذاشته بود سر ننه اش و هیچ پول و پس اندازی نداشت یکبارم ازدواج ...

شما چکار کردین قطع رابطه کردین یا ارتباط دارین ؟

مراعهدیست با جانان ❤❤
خب من باهاش قطع رابطه کردم ولی خب دلم واسه شوهرم میسوزه میگم خب اینطوری خیلی غریبه برای این شاید عرو ...

اشتباه نکن بگیر بذار چشوش در بیاد

اتفاقأ نظر مادرشوهرتم همینه که عروسی نگیری

و بعدأ میگه دیدی آرزوی عروسی رو چطوری رو دلت گذاشتم

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
شوهرم که پسر اولش بود تمام زندگیش رو گذاشته بود سر ننه اش و هیچ پول و پس اندازی نداشت یکبارم ازدواج ...

شبیه منی چقدررر البته خدانکنه از یه جهت هایی ولی این مورد کاملا مثل منه